Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Αγωγή κατά Μασκ ετοιμάζει το Twitter

Η εταιρεία κοινωνικής δικτύωσης σκοπεύει να καταθέσει αγωγή στις αρχές αυτής της εβδομάδας, σύμφωνα με πηγές του Bloomberg. Βουτιά για τη μετοχή του Twitter.

Αγωγή κατά Μασκ ετοιμάζει το Twitter

Η Twitter Inc. έχει προσλάβει μια ισχυρή νομική εταιρεία, τη Wachtell, Lipton, Rosen & Katz, καθώς ετοιμάζεται να μηνύσει τον Ελον Μασκ επειδή αποφάσισε να αποσυρθεί από την εξαγορά της εταιρείας έναντι 44 δισεκατομμυρίων δολαρίων, σύμφωνα με πηγές του Bloomberg.

Η εταιρεία κοινωνικής δικτύωσης σκοπεύει να καταθέσει αγωγή στις αρχές αυτής της εβδομάδας, σύμφωνα με τις πηγές. Με την πρόσληψη της Wachtell, αποκτά πρόσβαση σε δικηγόρους όπως ο Bill Savitt και ο Leo Strine.

Ο Μασκ χρησιμοποιεί την Quinn Emanuel Urquhart & Sullivan LLP. Η εταιρεία ηγήθηκε της επιτυχούς υπεράσπισής του έναντι μιας αξίωσης για συκοφαντική δυσφήμιση το 2019 και τον εκπροσωπεί σε μια αγωγή μετόχων σχετικά με την αποτυχημένη προσπάθειά του να καταστήσει ιδιωτική την Tesla Inc. το 2018.

Εν τω μεταξύ, το Twitter καταγράφει σήμερα Δευτέρα μεγάλες απώλειες άνω του 9% στις προσυνεδριακές συναλλαγές στη Wall Street, μετά την απόφαση του Ελον Μασκ, ενώ η μετοχή της Tesla ενισχύεται 1%.  

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v