Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Κι άλλο λόγο για να ακυρώσει το ντιλ εξαγοράς του Twitter βρήκε ο Μασκ

Οι δικηγόροι του δισεκατομμυριούχου κάλεσαν ως μάρτυρα τον Peiter Zatko, πρώην επικεφαλής ασφαλείας του δικτύου. Προηγουμένως, ο κ. Zatko είχε καταγγείλει ότι το Twitter είχε παραπλανήσει τον Μασκ σχετικά με τους fake λογαριασμούς.

Κι άλλο λόγο για να ακυρώσει το ντιλ εξαγοράς του Twitter βρήκε ο Μασκ

Ο Έλον Μασκ έστειλε επιστολή στο Twitter, αναφέροντας τις πρόσφατες κατηγορίες από έναν πληροφοριοδότη ως νέα αιτία για να μην προχωρήσει η εξαγορά της πλατφόρμας μέσων κοινωνικής δικτύωσης ύψους 44 δισ. δολαρίων, σύμφωνα με έγγραφα της αμερικανικής Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς (SEC), που επικαλείται το Bloomberg.

Υπενθυμίζεται ότι οι δικηγόροι του δισεκατομμυριούχου Έλον Μασκ κάλεσαν ως μάρτυρα τον Peiter Zatko, πρώην επικεφαλής ασφαλείας του Twitter, σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα. Προηγουμένως, ο κ. Zatko είπε σε μια καταγγελία ότι το Twitter είχε παραπλανήσει τον Μασκ σχετικά με τους fake λογαριασμούς στην πλατφόρμα.

Εν τω μεταξύ, η Επιτροπή Δικαιοσύνης της Γερουσίας των Ηνωμένων Πολιτειών αποκάλυψε την περασμένη εβδομάδα ότι θα πραγματοποιήσει ακρόαση με τον πρώην επικεφαλής ασφαλείας του Twitter στις 13 Σεπτεμβρίου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v