Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ερντογάν: Τα ελληνικά όπλα σε νησιά και Θράκη είναι για... πατινάζ

Ο Τούρκος πρόεδρος μίλησε για συσσώρευση όπλων στη Θράκη και στα νησιά, τα οποία όπως είπε, «δεν σημαίνουν τίποτα για την Τουρκία» ενώ πρόσθεσε ειρωνικά, «με αυτά απλά μπορείτε να κάνετε πατινάζ».

Ερντογάν: Τα ελληνικά όπλα σε νησιά και Θράκη είναι για... πατινάζ

Νέες προκλητικές δηλώσεις από τον Τούρκο πρόεδρο Ταγίπ Ερντογάν. Έκανε λόγο για συσσώρευση όπλων στη Θράκη και στα νησιά, τα οποία όπως είπε, «δεν σημαίνουν τίποτα για την Τουρκία» ενώ πρόσθεσε ειρωνικά, «με αυτά απλά μπορείτε να κάνετε πατινάζ».

Οπως μεταδίδει ο ΣΚΑΪ, τα έβαλε με τις ΗΠΑ αλλά και την ΕΕ, λέγοντας πως η υποστήριξή τους στην Αθήνα δεν θα σώσει την Ελλάδα. «Τα όπλα που συσσωρεύτηκαν στη Δυτική Θράκη και στα Νησιά δεν σημαίνουν τίποτα για εμάς. Η δύναμή μας είναι πολύ πέρα από αυτά. Θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε ότι αυτό σημαίνει μυστική κατοχή για την εν λόγω χώρα. Η υποστήριξη από την Αμερική δεν σας σώσει. Με αυτά απλά μπορείτε να κάνετε πατινάζ!».

Επίσης έθεσε θέμα τουρκικής μειονότητας στη Θράκη και απευθύνθηκε στον Έλληνα πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, καλώντας τους «να συνέλθουν».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v