Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Εκτοξεύεται 15% η μετοχή του Netflix: 2,4 εκατ. νέοι συνδρομητές

Η αύξηση των μελών που πληρώνουν συνδρομή στην πλατφόρμα ήταν υπερδιπλάσια από αυτή που ανέμεναν το τρίτο τρίμηνο. Πλέον έχει 223 εκατ. επί πληρωμή συνδρομητές. «Δόξα τω Θεώ, τελειώσαμε με τη συρρίκνωση των τριμήνων», δήλωσε ο CEO.

Εκτοξεύεται 15% η μετοχή του Netflix: 2,4 εκατ. νέοι συνδρομητές

Χειρόφρενο στις απώλειες των συνδρομητών του τράβηξε το Netflix το τρίτο τρίμηνο, καθώς δημοφιλή προγράμματα, συμπεριλαμβανομένης της τέταρτης σεζόν των Stranger Things και Dahmer-Monster: The Jeffrey Dahmer Story, το βοήθησαν να προσθέσει 2,4 εκατομμύρια μέλη.

Οπως μεταδίδουν οι Financial Times, το αποτέλεσμα ήταν υπερδιπλάσιο από τον αριθμό των συνδρομητών που είχε προβλέψει το Netflix, αφήνοντάς το με 223 εκατομμύρια συνδρομητές επί πληρωμή στο τέλος του τρίτου τριμήνου, αυξημένα κατά 2,6% από πέρυσι. Η εταιρεία αναμένει να φτάσει τα 227 εκατ. μέχρι το τέλος του τρέχοντος τριμήνου, σύμφωνα με την ανακοίνωσή της.

«Δόξα τω Θεώ, τελειώσαμε με τη συρρίκνωση των τριμήνων», δήλωσε ο Ριντ Χάστινγκς, διευθύνων σύμβουλος, κατά τη διάρκεια βιντεοκλήσης με επενδυτές. «Επιστρέφουμε στη θετικότητα».

Οι μετοχές του Netflix σημειώνουν άνοδο έως και 15,5% στις μετασυνεδριακές συναλλαγές.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v