Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Βουτιά 6% για τη μετοχή της Tesla μετά τα αποτελέσματα

Τα κέρδη της για το τρίτο τρίμηνο του 2022 έφτασαν τα 3,33 δισ. δολάρια, με τα μεικτά περιθώρια κέρδους της αυτοκινητοβιομηχανίας να παραμένουν σταθερά στο 27,9%.

Βουτιά 6% για τη μετοχή της Tesla μετά τα αποτελέσματα

Kέρδη τρίτου τριμήνου ανακοίνωσε η Tesla μετά τη χθεσινή συνεδρίαση της Wall, με τα στελέχη να έχουν πολλές ερωτήσεις κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης αποτελεσμάτων, συμπεριλαμβανομένων των μακροοικονομικών ανησυχιών και της εκκρεμούς εξαγοράς του Twitter από τον CEO Ελον Μασκ.

Οπως μεταδίδουν το Bloomberg και το CNBC, οι μετοχές υποχώρουν κατά περίπου 6% μετά τα αποτελέσματα, καθώς οι πωλήσεις της αυτοκινητοβιομηχανίας δεν ήταν αυτές που αναμένονταν:

Κέρδη: 1,05 δολάριο έναντι 99 σεντς ανά μετοχή (προσαρμοσμένα) που αναμένονταν, με βάση αναλυτές που συμμετείχαν σε δημοσκόπηση της Refinitiv.

Έσοδα: 21,45 δισ. δολάρια, ελαφρώς χαμηλότερα από τα 21,96 δισ. που αναμένονταν.

Τα κέρδη της Tesla για το τρίτο τρίμηνο του 2022 έφτασαν τα 3,33 δισ. δολάρια, με τα μεικτά περιθώρια κέρδους της αυτοκινητοβιομηχανίας να παραμένουν σταθερά στο 27,9%, ακριβώς εκεί που ήταν το δεύτερο τρίμηνο του 2022. Την ίδια περίοδο πέρυσι, η Tesla ανέφερε κέρδη 1,62 δισ. δολαρίων.

Τα έσοδα από την αυτοκινητοβιομηχανία ανήλθαν στα 18,69 δισ. δολάρια, καταγράφοντας αύξηση 55% σε ετήσια βάση.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v