Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Kίνδυνος για νέο μεγάλο κανόνι στα κρυπτονομίσματα

Οι αναταράξεις από τη χρεοκοπία του FTX απλώνονται στην αγορά των κρυπτονομισμάτων. Αίτημα προστασίας από τους πιστωτές σχεδιάζει να υποβάλει η κρυπτο-τράπεζα BlockFi.

Kίνδυνος για νέο μεγάλο κανόνι στα κρυπτονομίσματα

Δηλώστε τώρα συμμετοχή στα σεμινάρια "Επενδύσεις και trading στα κρυπτονομίσματα" που διοργανώνει το Euro2day.gr με το Βασίλη Παζόπουλο, πιστοποιημένο επενδυτικό σύμβουλο με πολυετή ενασχόληση στο χώρο των κρυπτονομισμάτων. Αποφύγετε τις παγίδες και μεγιστοποιήστε την απόδοσή σας με μεθόδους και τακτικές που έχουν αποδείξει την αξία τους στην πράξη! Δηλώστε συμμετοχή τώρα σε προνομιακή τιμή Early Bird.

 

Η τράπεζα κρυπτονομισμάτων BlockFi ετοιμάζεται να υποβάλει αίτημα πτώχευσης, μία ημέρα αφότου είχε ανακοινώσει πως έχει σημαντική έκθεση στο χρεοκοπημένο ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων FTX.

Όπως μεταδίδει η WSJ, η BlockFi σχεδιάζει να απολύσει κάποιους από τους υπαλλήλους της ενώ ετοιμάζεται για μια πιθανή υποβολή αιτήματος προστασίας από τους πιστωτές. 

Tη Δευτέρα η BlockFi προειδοποίησε ότι έχει σημαντική έκθεση στο χρεοκοπημένο ανταλλακτήριο του Σαμ Μπάνκμαν-Φράιντ.

«Έχουμε σημαντική έκθεση στο FTX και σε συνδεόμενες με αυτό εταιρικές οντότητες που περιλαμβάνει υποχρεώσεις που μας χρωστάει η Alameda, στοιχεία ενεργητικού στο FTX.com και κεφάλαια που δεν έχουμε τραβήξει από την πιστωτική μας γραμμή στο FTX.US», τόνισε, σύμφωνα με το Reuters, η εταιρεία.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v