Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Με $11,2 δισ. πωλήσεις σπάει ρεκόρ η Cyber Monday στις ΗΠΑ

Προβλέπεται ρεκόρ πωλήσεων. Είναι η μεγαλύτερη μέρα διαδικτυακών πωλήσεων στη χώρα, καθώς οι εκπτώσεις σε είδη από ρούχα έως τηλεοράσεις οδηγούν τους καταναλωτές σε περισσότερα κλικ.

Με $11,2 δισ. πωλήσεις σπάει ρεκόρ η Cyber Monday στις ΗΠΑ

Στο ρεκόρ των 11,2 δισ. δολαρίων αναμένεται να φτάσουν οι δαπάνες των καταναλωτών στις Ηνωμένες Πολιτείες σήμερα, Cyber Monday, που είναι η μεγαλύτερη μέρα διαδικτυακών πωλήσεων στη χώρα, καθώς οι εκπτώσεις σε είδη από ρούχα έως τηλεοράσεις οδηγούν τους καταναλωτές σε περισσότερα κλικ.

Οπως μεταδίδει το Reuters, η Adobe Analytics προβλέπει ότι η κατανάλωση σήμερα Cyber Monday θα αυξηθεί κατά 5,2%, καθώς οι καταναλωτές έχουν αναβάλει τις εορταστικές αγορές τους, ελπίζοντας σε εκπτώσεις.

Η Adobe Analytics που μετράει το ηλεκτρονικό εμπόριο αναλύοντας τις συναλλαγές στα σάιτ, έχει πρόσβση σε στοιχεία που αφορούν αγορές στο 85% των κορυφαίων 100 λιανικών εταιρειών στις ΗΠΑ.

Οι πωλήσεις της Cyber Monday είχαν υποχωρήσει κατά 1,4% πέρυσι, καθώς οι έμποροι είχαν προχωρήσει σε προσφορές από τις αρχές Οκτώβρη για να διαχειριστούν τα αποθέματά τους εν μέσω ελλείψεων προϊόντων.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v