Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Netflix: Σε χιλιάδες χρήστες η προεπισκόπηση περιεχομένου

Το Preview Club, το οποίο ξεκίνησε πριν από περισσότερο από ένα χρόνο, επιτρέπει στα μέλη του να παρακολουθούν ορισμένες εκπομπές ή ταινίες προτού εμφανιστούν ευρέως στην πλατφόρμα και να τις αξιολογήσουν.

Netflix: Σε χιλιάδες χρήστες η προεπισκόπηση περιεχομένου

Nα επεκτείνει την ομάδα των συνδρομητών που έχουν το δικαίωμα να κάνουν προεπισκόπηση περιεχομένου (προτού δημοσιοποιηθεί στην πλατφόρμα) και να παρέχουν σχόλια για αυτό σε δεκάδες χιλιάδες στις αρχές του 2023 σχεδιάζει το Netflix, όπως μετέδωσε την Πέμπτη η Wall Street Journal (WSJ), επικαλούμενη άτομα που γνωρίζουν το θέμα.

Το Preview Club του Netflix, το οποίο ξεκίνησε πριν από περισσότερο από ένα χρόνο, επιτρέπει στα μέλη του να παρακολουθούν ορισμένες εκπομπές ή ταινίες προτού εμφανιστούν ευρέως στην πλατφόρμα και να τις αξιολογήσουν.

Σύμφωνα με αυτές τις πηγές, η εταιρεία σχεδιάζει να επεκτείνει τη βάση αυτών των χρηστών της, η οποία αυτή τη στιγμή μετράει λίγο πάνω από 2.000, σε μια προσπάθεια να τους προσφέρει πιο ελκυστικές δραστηριότητες και έτσι να ενισχύσει τα κέρδη αφού έχει καταγράψει μειωμένους αριθμούς τηλεθεατών για δύο συνεχόμενα τρίμηνα.

Το ρεπορτάζ ήρθε λίγο μετά την ανακοίνωση της αποχώρησής της από την Διευθύνουσα Σύμβουλο (CEO) του Neftlix, Christina Spade. Η υπηρεσία ροής επιβεβαίωσε επίσης ότι θα απολύσει περίπου το 20% του εργατικού δυναμικού της στις Ηνωμένες Πολιτείες.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v