Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΗΠΑ: Εισαγγελική έρευνα για την «εξαφάνιση» $370 εκατ. από το FTX

H έρευνα είναι διαφορετική από εκείνη που έχει ανοίξει το υπουργείο Δικαιοσύνης ενάντια στον ιδρυτή του FTX, Σαμ-Μπάνκμαν Φριντ. Δεν είναι ξεκάθαρο αν είναι «δουλειά από μέσα» ή επίθεση χάκερ.

ΗΠΑ: Εισαγγελική έρευνα για την «εξαφάνιση» $370 εκατ. από το FTX

Δηλώστε τώρα συμμετοχή στα σεμινάρια "Επενδύσεις και trading στα κρυπτονομίσματα" που διοργανώνει το Euro2day.gr με το Βασίλη Παζόπουλο, πιστοποιημένο επενδυτικό σύμβουλο με πολυετή ενασχόληση στο χώρο των κρυπτονομισμάτων. Αποφύγετε τις παγίδες και μεγιστοποιήστε την απόδοσή σας με μεθόδους και τακτικές που έχουν αποδείξει την αξία τους στην πράξη! Δηλώστε συμμετοχή τώρα σε προνομιακή τιμή Early Bird.

 

Ομοσπονδιακοί εισαγγελείς ερευνούν την κλοπή 370 εκατ. δολαρίων από το ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων FTX λίγες ώρες αφότου υπέβαλε αίτημα πτώχευσης, ανέφερε καλά πληροφορημένη πηγή στο πρακτορείο Bloomberg. 

H εισαγγελική έρευνα είναι διαφορετική από εκείνη που έχει ανοίξει το υπουργείο Δικαιοσύνης ενάντια στον ιδρυτή του FTX, Σαμ-Μπάνκμαν Φριντ. 

Δεν είναι ξεκάθαρο αν ήταν μια «δουλειά από μέσα» όπως έχει αφήσει να εννοηθεί ο Μπάνκμαν Φριντ ή πρόκειται για το έργο κάποιου χάκερ. 

O Σαμ-Μπάνκμαν Φριντ αφέθηκε ελεύθερος με ένα πακέτο εγγύησης 250 εκατομμυρίων δολαρίων μετά την πρώτη του εμφάνιση στο δικαστήριο στις ΗΠΑ για να αντιμετωπίσει κατηγορίες απάτης για την κατάρρευση του FTX, του ανταλλακτηρίου κρυπτονομισμάτων που συνίδρυσε.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v