Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Κατεβάζει ρολά σε τρεις αποθήκες στη Βρετανία η Amazon

Στους εργαζόμενους θα προσφερθούν θέσεις σε άλλες δομές της Amazon ή ευκαιρίες επανεκπαίδευσης. Η εταιρεία είπε ότι σχεδιάζει να ανοίξει δύο νέες αποθήκες «δημιουργώντας 2.500 νέες θέσεις εργασίας τα επόμενα τρία χρόνια».

Κατεβάζει ρολά σε τρεις αποθήκες στη Βρετανία η Amazon

Κλείνει τρεις αποθήκες της στο Ηνωμένο Βασίλειο η Amazon το 2023, επηρεάζοντας τις θέσεις εργασίας 1.200 ατόμων.

Οπως μεταδίδουν οι Financial Times, oι περικοπές θα επηρεάσουν τους εργαζόμενους στις αποθήκες της εταιρείας στο Hemel Hempstead στο Χερτφορτσάιρ, στο Doncaster στο Νότιο Γιορκσάιρ και στο Gourock, στη Σκωτία, ανέφερε η Amazon.

Στους εργαζόμενους θα προσφερθούν θέσεις σε άλλες δομές της Amazon ή ευκαιρίες επανεκπαίδευσης. Η εταιρεία είπε ότι σχεδιάζει να ανοίξει δύο νέες αποθήκες «δημιουργώντας 2.500 νέες θέσεις εργασίας τα επόμενα τρία χρόνια».

«Όλοι οι εργαζόμενοι που επηρεάζονται, θα έχουν την ευκαιρία να μεταφερθούν σε άλλες εγκαταστάσεις ενώ παραμένουμε αφοσιωμένοι στους πελάτες, τους υπαλλήλους και τις κοινότητές μας σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο», ανέφερε η εταιρεία.

Οι περικοπές θέσεων εργασίας έρχονται μια εβδομάδα αφότου η τεχνολογική εταιρεία με έδρα το Σιάτλ ανακοίνωσε ότι θα περικόψει πάνω από 18.000 προσωπικό από το εταιρικό της εργατικό δυναμικό, κυρίως από το τμήμα ηλεκτρονικού εμπορίου και ανθρώπινου δυναμικού.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v