Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ψήφος εμπιστοσύνης από το Κατάρ στον Ελον Μασκ για το Twitter

«Συνεργαζόμαστε με τη διοίκηση, με τον Ελον όσον αφορά το σχέδιο που έχει για την εταιρεία, πιστεύουμε σε αυτό και εμπιστευόμαστε την ηγεσία του», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος του Qatar Investment Authority.

Ψήφος εμπιστοσύνης από το Κατάρ στον Ελον Μασκ για το Twitter

Ο διευθύνων σύμβουλος του Qatar Investment Authority (QIA) δήλωσε ότι το κρατικό επενδυτικό ταμείο υποστηρίζει το όραμα του Ελον Μασκ για το Twitter, παρά την αναταραχή που συνόδευσε την εξαγορά του δισεκατομμυριούχου των ΗΠΑ.

«Συνεργαζόμαστε με τη διοίκηση, με τον Ελον όσον αφορά το σχέδιο που έχει για την εταιρεία, πιστεύουμε σε αυτό και εμπιστευόμαστε την ηγεσία του», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος Mansoor Al Mahmoud σε τηλεοπτική εκπομπή του Bloomberg, στο Νταβός.

Το στέλεχος είπε ότι το QIA δεν ζήτησε από τον επικεφαλής του Twitter να περικόψει τα tweets, λέγοντας ότι το ταμείο δεν εμπλέκεται «σε αυτόν τον βαθμό».

Το QIA βοήθησε στη χρηματοδότηση της εξαγοράς του Twitter, συνεισφέροντας 375 εκατ. δολάρια στη συμφωνία των 44 δισ. δολαρίων. Η εξαγορά έχει φέρει απολύσεις εργαζομένων, καθώς ο Μασκ προσπαθεί να μειώσει το κόστος, εγείροντας ανησυχίες για το εάν το Twitter μπορεί να διατηρήσει τις δραστηριότητές του.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v