Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Πρόεδρος Κομισιόν για δυστύχημα: Είμαστε δίπλα σας

«Η σκέψη μου είναι με τον λαό της Ελλάδας, μετά το τρομερό σιδηροδρομικό δυστύχημα που στοίχισε τόσες ζωές χθες το βράδυ, κοντά στη Λάρισα», αναφέρει η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν. «Ετοιμοι να συνδράμουμε όπου χρειαστεί», δηλώνει ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Πρόεδρος Κομισιόν για δυστύχημα: Είμαστε δίπλα σας

Στο τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα αναφέρεται με ανάρτησή της στο Twitter η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής:

«Η σκέψη μου είναι με τον λαό της Ελλάδας, μετά το τρομερό σιδηροδρομικό δυστύχημα που στοίχισε τόσες ζωές χθες το βράδυ, κοντά στη Λάρισα. 

Μαζί σας πενθεί όλη η Ευρώπη. Εύχομαι επίσης ταχεία ανάρρωση σε όλους τους τραυματίες.

Είμαστε δίπλα σας».

 

Σχοινάς: Η πρόεδρος και το Κολέγιο των Επιτρόπων έτοιμοι να συνδράμουν όπου χρειαστεί

Μεσίστιες κυματίζουν οι σημαίες της ΕΕ στα κτίρια της Κομισιόν στη μνήμη των θυμάτων της τραγωδίας των Τεμπών, όπως αναφέρει σε ανάρτησή του στο Twitter ο Αντιπρόεδρος της Επιτροπής, Μαργαρίτης Σχοινάς.

Πιο συγκεκριμένα ο κ. Σχοινάς σημειώνει: «Με απόφαση της Προέδρου της Κομισιόν, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν από τώρα οι σημαίες της Ένωσης μεσίστιες σε όλα τα κτίρια της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στη μνήμη των θυμάτων της τραγωδίας των Τεμπών. Η Ευρώπη πενθεί με τους Έλληνες».

«Από τη πρώτη στιγμή, η πρόεδρος και το Κολέγιο των Επιτρόπων ενήμεροι για την τραγωδία στα Τέμπη και έτοιμοι να συνδράμουν όπου χρειαστεί», αναφέρει επίσης.

«Η σκέψη μας με τις οικογένειες των θυμάτων. Ευχές για γρήγορη ανάρρωση στους τραυματίες. Ανείπωτη θλίψη», προσθέτει.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v