Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Εκτός λειτουργίας το Twitter για χιλιάδες χρήστες στις ΗΠΑ

Πάνω από 4.500 χρήστες στις Ηνωμένες Πολιτείες ανέφεραν προβλήματα με την πρόσβαση στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης, σύμφωνα με το Downdetector.

Εκτός λειτουργίας το Twitter για χιλιάδες χρήστες στις ΗΠΑ

Το Twitter ήταν εκτός λειτουργίας για χιλιάδες χρήστες σήμερα Τετάρτη, σύμφωνα με τον ιστότοπο παρακολούθησης διακοπών λειτουργίας Downdetector.com.

Οπως σημειώνει το Reuters, περισσότεροι από 4.500 χρήστες στις Ηνωμένες Πολιτείες ανέφεραν προβλήματα με την πρόσβαση στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης, σύμφωνα με το Downdetector, το οποίο παρακολουθεί τις διακοπές λειτουργίας συλλέγοντας αναφορές κατάστασης από διάφορες πηγές, συμπεριλαμβανομένων σφαλμάτων που υποβλήθηκαν από τους χρήστες στην πλατφόρμα του.

Το Twitter δεν απάντησε αμέσως σε αίτημα του Reuters για σχόλιο. Η σελίδα κατάστασης του κοινωνικού δικτύου έδειξε ότι όλα τα συστήματα ήταν λειτουργικά.

Το Twitter, το οποίο εξαγοράστηκε από τον δισεκατομμυριούχο Έλον Μασκ έναντι 44 δισ. δολαρίων πέρυσι, υπέστη σημαντική διακοπή λειτουργίας τον Δεκέμβριο, αφήνοντας δεκάδες χιλιάδες χρήστες παγκοσμίως να μην μπορούν να έχουν πρόσβαση στην πλατφόρμα ή να χρησιμοποιήσουν τις βασικές λειτουργίες της για αρκετές ώρες πριν αποκατασταθεί το πρόβλημα.

Μια άλλη διακοπή λειτουργίας τον περασμένο μήνα «χτύπησε» περισσότερους από 8.000 χρήστες.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v