Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Αλμα 8% για τη μετοχή της αλυσίδας πολυκαταστημάτων Macy's

Τα κέρδη ξεπέρασαν τις προσδοκίες κατά την τελευταία τριμηνιαία μέτρηση.

Αλμα 8% για τη μετοχή της αλυσίδας πολυκαταστημάτων Macys

Κατά 8% εκτινάσσονται οι μετοχές της Macy’s, καθώς η εταιρεία είπε ότι προσέλκυσε τους καταναλωτές κατά τη διάρκεια των Εορτών, καθώς αναζητούσαν δώρα. 

Οπως μεταδίδει το CNBC, η αλυσίδα πολυκαταστημάτων ενημέρωσε ότι αναμένει πως οι καθαρές πωλήσεις θα μειωθούν σε εύρος 1% έως 3% το επόμενο οικονομικό έτος σε σύγκριση με το 2022, γεγονός που θα μεταφραστεί σε 23,7 δισεκατομμύρια έως 24,2 δισεκατομμύρια δολάρια. Ανέφερε ότι αναμένει πως τα προσαρμοσμένα απομειωμένα κέρδη ανά μετοχή θα κυμαίνονται από 3,67 έως 4,11 δολάρια.

Τα εταιρικά αποτελέσματα της Macy's για το τρίμηνο που ολοκληρώθηκε στις 28 Ιανουαρίου σε σύγκριση με αυτά που περίμεναν οι αναλυτές, με βάση τις εκτιμήσεις της Refinitiv:

Κέρδη ανά μετοχή: $1,71 έναντι $1,57 αναμενόμενων

Έσοδα: $8,26 δισ. έναντι πρόβλεψης για $8,26 δισ.

Τα καθαρά κέρδη για το τέταρτο τρίμηνο μειώθηκαν στα 508 εκατομμύρια δολάρια ή 1,83 δολάρια ανά μετοχή, από 742 εκατομμύρια δολάρια ή 2,44 δολάρια ανά μετοχή, έναν χρόνο νωρίτερα. Η εταιρεία ανέφερε προσαρμοσμένα κέρδη ανά μετοχή 1,88 δολαρίων. Εξαιρουμένου ενός φορολογικού οφέλους στο τρίμηνο, τα προσαρμοσμένα κέρδη ανά μετοχή ανήλθαν σε $1,71.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v