Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

JP Morgan: Η τραπεζική αναταραχή έδωσε ώθηση στο bitcoin

Για τους παραδοσιακούς υποστηρικτές των κρυπτονομισμάτων, η αμερικανική τραπεζική κρίση αποκάλυψε τις αδυναμίες του παραδοσιακού τραπεζικού συστήματος, υποστηρίζει ο Νικόλαος Πανηγυρτζόγλου της JP Morgan.

JP Morgan: Η τραπεζική αναταραχή έδωσε ώθηση στο bitcoin

Δηλώστε τώρα συμμετοχή στα σεμινάρια "Επενδύσεις και trading στα κρυπτονομίσματα" που διοργανώνει το Euro2day.gr με το Βασίλη Παζόπουλο, πιστοποιημένο επενδυτικό σύμβουλο με πολυετή ενασχόληση στο χώρο των κρυπτονομισμάτων. Αποφύγετε τις παγίδες και μεγιστοποιήστε την απόδοσή σας με μεθόδους και τακτικές που έχουν αποδείξει την αξία τους στην πράξη! Δηλώστε συμμετοχή τώρα σε προνομιακή τιμή Early Bird.

 

To bitcoin είναι αναμφίβολα ένα στοιχείο ενεργητικού με μεγάλες διακυμάνσεις αλλά από την αρχή του χρόνου έχει καταγράψει άνοδο 69%.

Σύμφωνα με αναλυτή της JP Morgan, πίσω από το ράλι του bitcoin βρίσκεται η αναταραχή στο τραπεζικό σύστημα με την πτώχευση των SVB και Signature και την εξαγορά της Credit Suisse.

«Για τους παραδοσιακούς υποστηρικτές των κρυπτονομισμάτων, η αμερικανική τραπεζική κρίση αποκάλυψε τις αδυναμίες του παραδοσιακού τραπεζικού συστήματος» γράφει ο Νικόλαος Πανηγυρτζόγλου.

«Οι υποστηρικτές των κρυπτονομισμάτων υποστηρίζουν εδώ και καιρό ότι το οικοσύστημα των κρυπτονομισμάτων είναι ανώτερο και επειδή οι καταθέσεις διακρατούνται σε οντότητες όπως τα stablecoins τα οποία ως μια ψηφιακή μορφή των money market funds στηρίζονται 100% από υψηλής ποιότητας ρευστοποιήσιμα στοιχεία ενεργητικού και άρα απειλούνται λιγότερο από φυγή καταθέσεων» τονίζει ο ίδιος.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v