Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Παραιτήθηκε για προσωπικούς λόγους ο CFO της Revolut

Με αποτίμηση 33 δισ. δολαρίων, η Revolut είναι μια από τις μεγαλύτερες fintech στην Ευρώπη.

Παραιτήθηκε για προσωπικούς λόγους ο CFO της Revolut

Ο CFO της Revolut, Μίκο Σαλοβάαρα, αποχωρεί από την ψηφιακή τράπεζα μετά από δύο χρόνια, επικαλούμενος προσωπικούς λόγους.

«Είμαι ευγνώμων για την ευκαιρία που είχα να διατελέσω CFO του ομίλου της Revolut και παραμένω βέβαιος για τη μελλοντική επιτυχία της εταιρείας», δήλωσε ο Σαλοβάαρα σε δήλωση που εστάλη στο CNBC μέσω WhatsApp.

Με αποτίμηση 33 δισ. δολαρίων, η Revolut είναι μια από τις μεγαλύτερες fintech στην Ευρώπη. Προσφέρει λογαριασμούς ταμιευτηρίου χωρίς χρέωση, συνάλλαγμα, συναλλαγές μετοχών και κρυπτονομισμάτων, ασφάλειες και ταξιδιωτικές κρατήσεις, μεταξύ άλλων υπηρεσιών.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Revolut, Νικ Στορόνσκι, δήλωσε: «Ευχαριστώ τον Μίκο για τη συνεισφορά του και του εύχομαι καλή συνέχεια στα επόμενα βήματά του».

Εκπρόσωπος της εταιρείας είπε στο CNBC ότι ο Σαλοβάαρα παραιτήθηκε και δεν απολύθυηκε. Είπε ότι δεν θα ήταν σκόπιμο να αποκαλυφθούν οι προσωπικοί λόγοι που οδήγησαν στην αποχώρησή του.

Ο εκπρόσωπος της Revolut είπε ότι η απόφαση του Σαλοβάαρα δεν σχετίζεται με ανησυχίες που επισημάνθηκαν από την ελεγκτική εταιρεία BDO σχετικά με τους οικονομικούς λογαριασμούς της εταιρείας.

Τον Μάρτιο, η BDO δήλωσε ότι δεν ήταν σε θέση να επαληθεύσει τα τρία τέταρτα των εσόδων των 636 εκατ. λιρών (795 εκατομμυρίων δολαρίων) που ανακοίνωσε η εταιρεία για το 2021.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v