Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Siemens Healthineers: Επένδυση 1 δισ. γουάν σε μονάδα R&D στην Κίνα

Ίδρυση δεύτερης εξελιγμένης μονάδας έρευνας και βιομηχανικής παραγωγής στο τεχνολογικό κέντρο της Σεντζέν για τη γερμανική εταιρεία ιατρικών συσκευών. «Η Κίνα είναι και θα είναι στρατηγικός προορισμός καινοτομίας για μας».

Siemens Healthineers: Επένδυση 1 δισ. γουάν σε μονάδα R&D στην Κίνα

Η γερμανική εταιρία παραγωγής τεχνολογικών συσκευών στον τομέα της υγείας Siemens Healthineers ανακοίνωσε τη δέσμευσή της για επιπλέον επένδυση 1 δισ. γουάν (130 εκατ. ευρώ) σχετικά με την ίδρυση μιας εξελιγμένης μονάδας έρευνας και βιομηχανικής παραγωγής στο τεχνολογικό κέντρο της κινεζικής πόλης Σεντζέν.

Θα είναι η δεύτερη μονάδα παραγωγής αλλά και έρευνας και ανάπτυξης (R&D) που διαθέτει η Siemens Healthineers στην εν λόγω πόλη, σύμφωνα με την εταιρία.

«Η Κίνα έχει ουσιαστική σημασία για τη Siemens Healthineers, χάρη στην τεχνολογική εμπειρία που διαθέτει, αλλά και στον ανοιχτό χαρακτήρα της σε συνεργασίες για την καινοτομία. Έτσι, είναι ήδη και θα εξακολουθήσει να είναι στρατηγικός προορισμός καινοτομίας για μας, τόσο σε τοπικό όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο», δήλωσε ο Μπερντ Μόνταγκ, διευθύνων σύμβουλος της Siemens Healthineers.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v