Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η Meta αποκάλυψε το Threads, την πιο σοβαρή απειλή για το Twitter

Η εφαρμογή επιτρέπει στους χρήστες να μεταφέρουν τους followers από το Instagram. Δέκα εκατομμύρια εγγραφές σε 7 ώρες. Πρώτη φορά σε 11 χρόνια τουίταρε ο Ζάκερμπεργκ, πειράζοντας τον Μασκ.

Η Meta αποκάλυψε το Threads, την πιο σοβαρή απειλή για το Twitter

Το Instagram της Meta Platforms αποκάλυψε επίσημα το Threads, μια εφαρμογή που σχεδιάστηκε ως αντίπαλος του Twitter, στην πιο σοβαρή απειλή μέχρι τώρα για τον  ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης του Έλον Μασκ.

Οπως σημειώνει το Bloomberg, στο Threads, οι χρήστες μπορούν να δημοσιεύουν κείμενο και συνδέσμους και να απαντούν ή να αναδημοσιεύουν μηνύματα από άλλους.

Η εφαρμογή θα επιτρέπει στους χρήστες να μεταφέρουν τους υπάρχοντες followers και τα ονόματα των λογαριασμών τους από το Instagram, την εφαρμογή κοινής χρήσης φωτογραφιών και βίντεο της Meta που συγκαταλέγει μεγάλες διασημότητες μεταξύ των 2 δισεκατομμυρίων χρηστών της.

Η εφαρμογή συγκέντρωσε πάνω από 10 εκατομμύρια εγγραφές τις πρώτες επτά ώρες της, δήλωσε ο ιδρυτής της Meta Μαρκ Ζάκερμπεργκ, στον λογαριασμό του στο Threads. Ωστόσο, αυτό απέχει πολύ από τα πάνω από 300 εκατομμύρια χρήστες του Twitter.

Ωστόσο, όπως έγινε γνωστό, δεν θα είναι διαθέσιμο στην Ευρωπαϊκή Ένωση καθώς η Meta επεξεργάζεται πώς θα ρυθμιστεί η κοινή χρήση δεδομένων μεταξύ της νέας πλατφόρμας και της εφαρμογής Instagram.

Την Τετάρτη, ο Ζάκερμπεργκ έκανε tweet για πρώτη φορά μετά από 11 χρόνια -κάνοντας ένα παιχνιδιάρικο χτύπημα στον δισεκατομμυριούχο αντίπαλό του, ο οποίος με τη σειρά του αποκάλεσε το Instagram ψεύτικο.

Το Threads ξεκινά επίσης χωρίς διαφημίσεις προς το παρόν.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v