Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Vision Pro: Πώς θα λανσάρει η Apple τη συσκευή των $3.500

Τι σχεδιάζει η τεχνολογική εταιρεία-κολοσσός για το gadget μικτής πραγματικότητας. Από αρχές του 2024 και μέσω του web store της στις ΗΠΑ.

Vision Pro: Πώς θα λανσάρει η Apple τη συσκευή των $3.500

Η Apple σχεδιάζει να λανσάρει στη λιανική τo gadget Vision Pro με τοποθέτηση και προώθηση σε καταστήματα σε επιλεγμένες αγορές των ΗΠΑ στις αρχές της επόμενης χρονιάς, υπογραμμίζοντας την εξειδικευμένη και πολύπλοκη φύση της συσκευής μικτής πραγματικότητας.

Οπως σημειώνει το Bloomberg, η εταιρεία θα ορίσει ειδικούς χώρους στα καταστήματα με καθίσματα, μονάδες επίδειξης του gadget και αξεσουάρ για τους πελάτες της. Ενώ η συσκευή θα πωλείται σε όλες τις περίπου 270 τοποθεσίες της Apple στις ΗΠΑ, η εταιρεία σχεδιάζει τμήματα για το Vision Pro αρχικά σε καταστήματα σε μεγάλες περιοχές - όπως η Νέα Υόρκη και το Λος Άντζελες - προτού κυκλοφορήσει σε όλη τη χώρα, σύμφωνα με άτομα με γνώση των σχεδίων.

Η Apple είπε ότι θα προσφέρει τη συσκευή σε άλλες χώρες στα τέλη του 2024. Η εταιρεία συζητά να είναι το Ηνωμένο Βασίλειο και ο Καναδάς ως δύο από τις πρώτες διεθνείς αγορές της με την Ασία και την Ευρώπη σύντομα μετά, αν και δεν έχει ληφθεί τελική απόφαση. Οι μηχανικοί της Apple εργάζονται για την τοπική προσαρμογή της συσκευής για τη Γαλλία, τη Γερμανία, την Αυστραλία, την Κίνα, το Χονγκ Κονγκ, την Ιαπωνία και την Κορέα, ανέφεραν οι πηγές.

Το Vision Pro θα πωλείται μέσω του web store της Apple στις ΗΠΑ από τις αρχές του 2024 προτού επεκταθεί διαδικτυακά και αλλού. Εκπρόσωπος της Apple αρνήθηκε να σχολιάσει την κυκλοφορία της συσκευής.

Υπενθυμίζεται ότι η συσκευή μικτής πραγματικότητας κοστίζει 3.500 δολάρια. Συνδυάζει την εικονική πραγματικότητα με την επαυξημένη πραγματικότητα, η οποία επαυξάνει τον πραγματικό κόσμο με ψηφιακές εφαρμογές και εικόνες. 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v