Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Οι πιο υψηλές τιμές της Kraft Heinz επηρέασαν τις πωλήσεις της

Οι καθαρές πωλήσεις αυξήθηκαν 2,6%, στα 6,7 δισ. δολάρια το τρίμηνο έως την 1η Ιουλίου - δεν ήταν σε ευθυγράμμιση με τις προσδοκίες των αναλυτών για έσοδα 6,8 δισ. δολαρίων.

Οι πιο υψηλές τιμές της Kraft Heinz επηρέασαν τις πωλήσεις της

Η Kraft Heinz ανέφερε ότι οι πωλήσεις αυξήθηκαν πιο λίγο από το αναμενόμενο το δεύτερο τρίμηνο, καθώς οι καταναλωτές έγιναν πιο ευαίσθητοι στις υψηλότερες τιμές.

Οπως μεταδίδουν οι Financial Times, η εταιρεία που είναι γνωστή για τα κέτσαπ της είπε ότι οι καθαρές πωλήσεις αυξήθηκαν 2,6 τοις εκατό στα 6,7 δισ. δολάρια το τρίμηνο έως την 1η Ιουλίου - δεν ήταν σε ευθυγράμμιση με τις προσδοκίες των αναλυτών για έσοδα 6,8 δισ. δολαρίων.

Η Kraft Heinz αύξησε τις τιμές για να διαχειριστεί το υψηλότερο κόστος, παρόλο που ο όγκος μειώνεται, αλλά δεν ήταν αρκετό για να ενισχύσει τα έσοδα το δεύτερο τρίμηνο. Ο όγκος πωλήσεων μειώθηκε κατά 7 ποσοστιαίες μονάδες, λόγω της χαμηλής ζήτησης στη Βόρεια Αμερική, καθώς οι καταναλωτές κόβουν τις δαπάνες για ακριβά συσκευασμένα προϊόντα.

Ωστόσο, η υψηλότερη τιμολόγηση βοήθησε την Kraft Heinz να αναφέρει προσαρμοσμένα κέρδη ανά μετοχή 79 σεντς, υψηλότερα από τις προσδοκίες των αναλυτών για κέρδη 76 σεντς.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v