Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η μεγαλύτερη πτώση 6 μηνών για μετοχή της Société Générale

Βουτιά 7% στο χρηματιστήριο στο Παρίσι. Γιατί απογοητεύονται οι επενδυτές. Τι είπε στην πρώτη ενημέρωση στρατηγικής ο διευθύνων σύμβουλος Slawomir Krupa.

Η μεγαλύτερη πτώση 6 μηνών για μετοχή της Société Générale

Tη μεγαλύτερη πτώση των τελευταίων έξι μηνών καταγράφει η μετοχή της Société Générale, καθώς οι περικοπές στους στόχους εσόδων και κερδοφορίας στην πρώτη ενημέρωση στρατηγικής του Διευθύνοντος Συμβούλου Slawomir Krupa απογοήτευσε τους επενδυτές.

Οπως μεταδίδει το Bloomberg, η SocGen έθεσε στόχο για μέση αύξηση των εσόδων μεταξύ μηδέν και 2% τα επόμενα τρία χρόνια και μείωσε ελαφρώς μια βασική μέτρηση απόδοσης που ορισμένοι αναλυτές περίμεναν να αυξηθεί. Επίσης, ο Krupa περιέγραψε περικοπές κόστους και αύξησε τον στόχο για ένα βασικό μέτρο κεφαλαίου το οποίο περιορίζει τα περιθώρια της τράπεζας.

Η SocGen υποχωρεί έως και 7,6% στο χρηματιστήριο στο Παρίσι -είναι η μεγαλύτερη πτώση από τον Μάρτιο, με τους αναλυτές να λένε ότι είναι απογοητευμένοι από τις προοπτικές εσόδων, τον στόχο κερδοφορίας και την έλλειψη λεπτομερειών σχετικά με τη διάθεση περιουσιακών στοιχείων.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v