Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μηνιαία χρέωση για το X εξετάζει ο Ελον Μασκ

Σαν βόμβα έσκασε η είδηση ότι ο δισεκατομμυριούχος ιδιοκτήτης του κοινωνικού δικτύου (πρώην Twitter) σκέφτεται να επιβάλει μικρή συνδρομή. Τι δήλωσε και γιατί μια τέτοια κίνηση θα βοηθούσε.

Μηνιαία χρέωση για το X εξετάζει ο Ελον Μασκ

Μια μικρή μηνιαία χρέωση υπηρεσιών για τη χρήση του κοινωνικού δικτύο X θα μπορούσε να βοηθήσει στην καταπολέμηση των bot στην πλατφόρμα κοινωνικών μέσων που ήταν παλαιότερα γνωστή ως Twitter, όπως είπε ο ιδιοκτήτης του, Ελον Μασκ.

Μια συνδρομή για όλους τους χρήστες θα έκανε πολύ υψηλό «το πραγματικό κόστος των bots» και θα απαιτούσε από τους χρήστες να χρησιμοποιούν μια νέα μέθοδο πληρωμής για κάθε λογαριασμό, είπε ο δισεκατομμυριούχος σε μια συνομιλία με τον Ισραηλινό πρωθυπουργό Μπέντζαμιν Νετανιάχου στα γραφεία της Tesla στην Καλιφόρνια.

Οπως μεταδίδει το Bloomberg, ο Νετανιάχου, ο οποίος ρώτησε τον Μασκ για τον αντισημιτισμό και τη ρητορική μίσους στην πλατφόρμα, αναρωτήθηκε για το πώς θα μπορούσε να αποτρέψει «στρατούς ρομπότ» από το να ενισχύουν τη ρητορική μίσους. Το X διαθέτει επί του παρόντος δωρεάν επίπεδο και συνδρομές για μεμονωμένους συνδρομητές και brands. Ο Μασκ είπε ότι τα bot είναι ο «μοναδικός πιο σημαντικός λόγος» για μετάβαση στις μηνιαίες πληρωμές.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v