Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μερίδιο στην Catalio του Γ. Πετρόχειλου απέκτησε η KKR

Κεφαλαιακή ένεση που θα χρησιμοποιηθεί για την ανάπτυξη της εταιρείας που έχει ελληνικό άρωμα και εστιάζει στον κλάδο βιοϊατρικής τεχνολογίας και υγειονομικής περίθαλψης. Η συμμετοχή του Γ. Αντετοκούνμπο.

Μερίδιο στην Catalio του Γ. Πετρόχειλου απέκτησε η KKR

Στην Catalio Capital Management, επενδυτική εταιρεία που επικεντρώνεται στον κλάδο βιοϊατρικής τεχνολογίας και υγειονομικής περίθαλψης, επενδύει η KKR, χωρίς να έχουν γίνει γνωστοί οι επιμέρους οικονομικοί όροι της συμφωνίας.

Η κεφαλαιακή ένεση στην Catalio θα χρησιμοποιηθεί για την ανάπτυξη, την πρόσληψη προσωπικού και την επενδυτική στρατηγική, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση. Ως αποτέλεσμα της εν λόγω επενδυτικής κίνησης, η KKR θα αποκτήσει μειοψηφικό μερίδιο στην Catalio. Πληροφορίες μάλιστα της Καθημερινής αναφέρουν ότι μεταξύ των πωλητών είναι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

«Ο τομέας των βιοεπιστημών αντιπροσωπεύει αναδυόμενες ευκαιρίες στην αγορά και αποτελεί σημαντικό τομέα εστίασης για τη στρατηγική μας, με στόχο την ανάπτυξη της υγειονομικής περίθαλψης, η οποία θα επιταχυνθεί περαιτέρω μέσω της συνεργασίας μας με την Catalio», δήλωσε ο Ali Satvat, επικεφαλής στρατηγικής ανάπτυξης της KKR.

Μετά το κλείσιμο της συμφωνίας, οι συνιδιοκτήτες εταίροι της Catalio Γιώργος Πετρόχειλος και Jacob Vogelstein θα συνεχίσουν να κατέχουν το πλειοψηφικό μερίδιο της εταιρείας.

H Catalio διατηρεί γραφεία σε Νέα Υόρκη και Λονδίνο.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v