Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Netflix: 9 εκατ. νέοι συνδρομητές, εντυπωσιακή άνοδος

Η προσπάθειά του να μπει φρένο στην κοινή χρήση κωδικού πρόσβασης απέδωσε καρπούς. Πολύ περισσότεροι οι νέοι συνδρομητές το τρίτο τρίμηνο, σε σχέση με τις προβλέψεις. Πού ανεβάζει τις τιμές.

Netflix: 9 εκατ. νέοι συνδρομητές, εντυπωσιακή άνοδος

Η προσπάθεια του Netflix να μπει φρένο στην κοινή χρήση κωδικού πρόσβασης φαίνεται να αποδίδει καρπούς, καθώς η υπηρεσία ροής πρόσθεσε 9 εκατομμύρια συνδρομητές το τρίτο τρίμηνο -πολύ πάνω από τις προβλέψεις για περίπου 6 εκατομμύρια.

Οπως μεταδίδουν οι Financial Times, oι μετοχές του ομίλου κάνουν άλμα 12% στις μετασυνεδριακές συναλλαγές της Wall, καθώς ανακοίνωσε επίσης σχέδια για αύξηση των τιμών για τους βασικούς και premium συνδρομητές στις ΗΠΑ, στο Ηνωμένο Βασίλειο και στη Γαλλία, με άμεση ισχύ.

Οι συνδρομητές της βασικής υπηρεσίας στις ΗΠΑ θα δουν τον μηνιαίο λογαριασμό τους να αυξάνεται κατά 2 δολάρια, στα 11,99 δολάρια, ενώ οι συνδρομές premium θα αυξηθούν κατά 3 δολάρια, στα $22,99. Οι βασικοί συνδρομητές στο Ηνωμένο Βασίλειο θα πληρώνουν επιπλέον 1 στερλίνα ή £7,99 τον μήνα, με τις premium συνδρομές να αυξάνονται κατά £2 στα £17,99.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v