Νέα laptop, iMac και πιο ισχυρούς επεξεργαστές αποκάλυψε η Apple

Ο τεχνολογικός γίγαντας ανακοίνωσε ένα μοντέλο χαμηλού επιπέδου στα $1.599 με τον τυπικό επεξεργαστή M3, καθώς και εκδόσεις υψηλού επιπέδου που τρέχουν M3 Pro και M3 Max.

Νέα laptop, iMac και πιο ισχυρούς επεξεργαστές αποκάλυψε η Apple

Nέο iMac, MacBook Pro και την τρίτη γενιά της σειράς επεξεργαστών Mac της ανακοίνωσε η Apple, λανσάροντας ένα πρώτο στο είδος του τσιπ M3, που ενισχύει την απόδοση και τα γραφικά.

Οπως μεταδίδει το Bloomberg, η νέα σειρά τσιπ βασίζεται σε προηγμένη τεχνολογία κατασκευής 3 νανομέτρων και χειρίζεται πιο αποτελεσματικά την επεξεργασία γραφικών, δήλωσε η Apple σε παρουσίαση τη Δευτέρα. Το βασικό μοντέλο έχει οκτώ κύριους πυρήνες, εκτός από τους 10 πυρήνες για γραφικά. Η εταιρεία ανακοίνωσε επίσης τσιπ M3 Pro και M3 Max ανώτερης κατηγορίας.

Τα νέα μοντέλα MacBook Pro, τα οποία επίσης αποκαλύφθηκαν στο μισάωρο event, θα λειτουργούν με τους νέους επεξεργαστές. Η εταιρεία ανακοίνωσε ένα μοντέλο χαμηλού επιπέδου στα $1.599 με τον τυπικό επεξεργαστή M3, καθώς και εκδόσεις υψηλού επιπέδου που τρέχουν M3 Pro και M3 Max.

Η τεχνολογία τσιπ θα κάνει τους νέους φορητούς υπολογιστές πιο ισχυρούς, διατηρώντας παράλληλα τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας στις 22 ώρες, δήλωσε η Apple. Ο τεχνολογικός γίγαντας έκανε επίσης το ντεμπούτο του σε μια έκδοση του desktop all-in-one υπολογιστή  iMac 24 ιντσών που τρέχει το M3.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v