Διαδηλώσεις για την Παλαιστίνη ανησυχούν τον Σούνακ

Συνεδρίαση της Cobra (επιτροπή διαχείρισης κρίσεων) για το Ισραήλ και τη Γάζα. Στο επίκεντρο οι επιπτώσεις στο εσωτερικό της χώρας, κυρίως στη διαχείριση συνοχής των κοινοτήτων. Σάββατο νέα πορεία, παρά τις αποτρεπτικές παρεμβάσεις της αστυνομίας.

Διαδηλώσεις για την Παλαιστίνη ανησυχούν τον Σούνακ

Η βρετανική κυβέρνηση θα συνεδριάσει εκτάκτως προκειμένου να συζητηθούν οι επιπτώσεις του πολέμου μεταξύ του Ισραήλ και της Χαμάς στη συνοχή των κοινοτήτων της βρετανικής κοινωνίας, καθώς εκφράζονται ανησυχίες από υπουργούς σχετικά με τις φιλοπαλαιστινιακές διαδηλώσεις που προγραμματίζονται για αυτό το Σαββατοκύριακο, το οποίο συμπίπτει με τους εορτασμούς για την Ημέρα της Εκεχειρίας.

«Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης θα προεδρεύσει σε μια συνεδρίαση της Cobra (κυβερνητική επιτροπή διαχείρισης κρίσεων) για να συντονίσει την αντίδραση της κυβέρνησης όσον αφορά την κατάσταση στο Ισραήλ και τη Γάζα», ανέφερε ένας εκπρόσωπος του πρωθυπουργού Ρίσι Σούνακ.

Η επιτροπή «θα εξετάσει ποικίλα θέματα αλλά προφανώς θα επικεντρωθεί ιδιαίτερα στις επιπτώσεις της τρομοκρατικής επίθεσης (της Χαμάς σ.σ.) στο εσωτερικό του Ηνωμένου Βασιλείου και πώς μπορούμε να διαχειριστούμε ιδίως τη συνοχή των κοινοτήτων», πρόσθεσε.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v