Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Εσοδα €350 εκατ. από τα παπούτσια Yeezy για την Adidas

Η εταιρεία αθλητικών ειδών μειώνει το απόθεμά της σε υποδήματα από την ακυρωμένη συνεργασία της με τον ράπερ Ye (Kanye West).

Εσοδα €350 εκατ. από τα παπούτσια Yeezy για την Adidas

Πωλήσεις περίπου 350 εκατ. ευρώ από παπούτσια Yeezy έκανε η Adidas το τρίτο τρίμηνο, καθώς η εταιρεία μειώνει το απόθεμά της σε υποδήματα από την ακυρωμένη συνεργασία της με τον ράπερ Ye (Kanye West).

Οπως μεταδίδει το Bloomberg, πέρα από τη σειρά Yeezy, η γερμανική εταιρεία δήλωσε ότι οι πωλήσεις σε ουδέτερο συνάλλαγμα αυξήθηκαν κατά 2% το τρίμηνο για τις υπόλοιπες προσφορές της, λόγω των κλασικών αθλητικών παπουτσιών όπως τα Samba και Gazelle. 

«Η τρέχουσα απόδοσή μας δεν είναι αρκετά καλή, αλλά έχουμε πει από την αρχή ότι χρειαζόμαστε χρόνο για να φέρουμε αυτή τη φανταστική μάρκα και την εταιρεία πίσω εκεί που ανήκει: Στην κορυφή, ως η καλύτερη αθλητική μάρκα στον κόσμο», δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος Bjorn Gulden.

Οι μετοχές χάνουν περίπου 1,5% στη Φρανκφούρτη, διαγράφοντας τα αρχικά κέρδη. Η μετοχή έχει ενισχυθεί κατά 30% φέτος, σε σύγκριση με την πτώση 1% της μεγάλης ανταγωνιστικής Puma.

Οι επενδυτές εξετάζουν όλο και περισσότερο την πρόοδο της Adidas στο μέτωπο των μη Yeezy προϊόντων της, ως ένδειξη του πόσο επιτυχημένες είναι οι προσπάθειες ανάκαμψης του Gulden.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v