Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

CBOE: Αύριο ξεκινά το trading σε spot ETF στο bitcoin

Ανακοίνωση του χρηματιστηρίου προθεσμιακών συμβολαίων CBOE αναφέρει ότι αύριο ξεκινά η διαπραγμάτευση των πολυαναμενόμενων spot ETF στο bitcoin. Άνοδος 2% στα 46.323 δολάρια για το κρυπτονόμισμα. Ακόμα δεν έχει δώσει επίσημα το «πράσινο φως» η SEC.

CBOE: Αύριο ξεκινά το trading σε spot ETF στο bitcoin

Δηλώστε τώρα συμμετοχή στα σεμινάρια "Επενδύσεις και trading στα κρυπτονομίσματα" που διοργανώνει το Euro2day.gr με το Βασίλη Παζόπουλο, πιστοποιημένο επενδυτικό σύμβουλο με πολυετή ενασχόληση στο χώρο των κρυπτονομισμάτων. Αποφύγετε τις παγίδες και μεγιστοποιήστε την απόδοσή σας με μεθόδους και τακτικές που έχουν αποδείξει την αξία τους στην πράξη! Δηλώστε συμμετοχή τώρα σε προνομιακή τιμή Early Bird.

 

To χρηματιστήριο προθεσμιακών συμβολαίων CBOE ανακοίνωσε ότι αύριο Πέμπτη θα ξεκινήσει η διαπραγμάτευση των πολυαναμενόμενων spot ΕΤF στο bitcoin.

Μεταξύ αυτών περιλαμβάνονται το Ark 21 Shares Bitcoin ETF, το Franklin Bitcoin ETF, το WinsdomTree Bitcoin Fund και το Invesco Galaxy Bitcoin ETF, σύμφωνα με ανακοίνωση στην ιστοσελίδα του CBOE. 

Η τιμή του bitcoin ενισχύεται 2% στα 46.323 δολάρια. 

Η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς των ΗΠΑ (SEC) και το CBOE αρνήθηκαν να κάνουν κάποιο σχόλιο στο Reuters. 

Σημειώνεται ότι χθες το βράδυ η SEC ανάρτησε στο X (πρώην Twitter) ότι δίνει το πράσινο φως για τη διαπραγμάτευση στα χρηματιστήρια της χώρας των ETFs του Bitcoin στη spot αγορά.Ωστόσο, μετά από 15’ ακριβώς, ο επικεφαλής της SEC, Γκάρι Γκένσλερ, σε μια ανάρτηση από τον προσωπικό του λογαριασμό το αναίρεσε. Ανάφερε πως ο λογαριασμός της SEC έχει παραβιαστεί και πως η είδηση της έγκρισης δεν ισχύει! Μάλιστα αργότερα έσβησε εντελώς το αρχικό ποστ της SEC.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v