Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μega-star του Youtube ανέβασε βίντεο στο X και ο Ελον Μασκ το γιορτάζει

Ο δισεκατομμυριούχος δημοσίευσε βίντεο που δημιούργησε ο Τζίμι Ντόναλντσον, γνωστός στους 230 και πλέον εκατομμύρια συνδρομητές του στο YouTube ως MrBeast.

Μega-star του Youtube ανέβασε βίντεο στο X και ο Ελον Μασκ το γιορτάζει

Ένας από τους μεγαλύτερους αστέρες του YouTube δημοσίευσε το πρώτο του βίντεο στο X, μια νίκη για τον Ελον Μασκ καθώς προσπαθεί να προσελκύσει ενθουσιώδεις δημιουργούς και influencers στο πρώην Twitter.

Οπως μεταδίδει το Bloomberg, ο δισεκατομμυριούχος δημοσίευσε ξανά ένα βίντεο που δημιούργησε ο Τζίμι Ντόναλντσον, γνωστός στους 230 και πλέον εκατομμύρια συνδρομητές του στο YouTube ως MrBeast. 

Αυτήν τη στιγμή, ο Ντόναλντσον έχει πάνω από 25 εκατομμύρια ακολούθους στο Χ. Το tweet του είχε συγκεντρώσει σχεδόν 30 εκατομμύρια προβολές από τα ξημερώματα της Τρίτης.

Το όραμα του Μασκ είναι να μετατρέψει την πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης που ανέλαβε το 2022 σε αυτό που αποκαλεί «η εφαρμογή των πάντων» ή σε μια συλλογή από τις υπηρεσίες στις οποίες απευθύνονται πλέον οι χρήστες στα smartphone τους. Ο Μασκ ανέφερε το ενδιαφέρον του να κάνει το X πιο ανταγωνιστικό του YouTube της Google, παγκόσμιο ηγέτη στο διαδικτυακό βίντεο. Αυτόν τον μήνα, το X ανακοίνωσε μια σειρά νέων εκπομπών, συμπεριλαμβανομένης μιας συνεργασίας με τον πρώην παρουσιαστή του CNN, Don Lemon.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v