Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

«Ταύρος» η BofA για την Apple

Δύο αναλυτές υποβάθμισαν τη μετοχή της Apple στην αρχή του έτους, αλλά η BofA την αναβάθμισε σε «buy». Στα 225 δολάρια η τιμή-στόχος, 25% πάνω από το κλείσιμο της Τετάρτης.

«Ταύρος» η BofA για την Apple

Η Apple έχει δεχθεί ισχυρές πιέσεις στο ξεκίνημα της χρονιάς, χάνοντας το «στέμμα» της εταιρείας με τη μεγαλύτερη κεφαλαιοποίηση από την Microsoft, αλλά ο αναλυτής της Bank of America Γουάμσι Μόχαν πιστεύει ότι η μετοχή θα πραγματοποιήσει ισχυρή ανάκαμψη. 

Ο Μόχαν αναβάθμισε τη σύσταση της μετοχής σε «buy» από «neutral», εν μέσω αισιοδοξίας για τις μακροπρόθεσμες προοπτικές των πωλήσεων του iPhone. 

Όπως μεταδίδει το Marketwatch, ο Μόχαν εκτιμά ότι ο τεχνολογικός κολοσσός μπορεί να ωφεληθεί από τις τάσεις στο FX και να δει τις αδύναμες επιδόσεις στην Κίνα να αντισταθμίζονται από ισχυρότερες επιδόσεις αλλού. 

Ο ίδιος προέβλεψε το ενδεχόμενο ενός «ισχυρότερου πολυετούς ανοδικού κύκλου για το iPhone», καθώς οι άνθρωποι θα χρειαστούν νέες συσκευές για να εκμεταλλευτούν στο έπακρο τη γενετική τεχνητή νοημοσύνη. 

Ο Μόχαν αύξησε την τιμή-στόχο για τη μετοχή στα 225 δολάρια από 208 στο προηγούμενο σημείωμα του. Η μετοχή της Apple έκλεισε στα 182 δολάρια την Τετάρτη. 

Δύο αναλυτές υποβάθμισαν τη μετοχή της Apple στην αρχή του έτους, επικαλούμενοι ανησυχίες για τις πωλήσεις των iPhone και την κινεζική αγορά. 

Η μετοχή είχε υποχωρήσει 5% από την αρχή της χρονιάς μέχρι το κλείσιμο της Τετάρτης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v