Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Βουτιά 30% για τις μετοχές της iRobot

Αξιωματούχοι της Ευρωπαϊκής Επιτροπής είπαν στους εκπροσώπους της Amazon ότι η πρόταση της για εξαγορά της εταιρείας κατασκευής της ηλεκτρικής σκούπας Roomba είναι πιθανό να απορριφθεί, σύμφωνα με τη WSJ.

Βουτιά 30% για τις μετοχές της iRobot

Boυτιά 30% έκαναν οι μετοχές της iRobot κατά τη διάρκεια των προσυνεδριακών συναλλαγών της Wall, λόγω των φόβων ότι η Ευρωπαϊκή Επιτροπή θα μπορούσε να εμποδίσει την εξαγορά της εταιρείας από την Amazon έναντι 1,7 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Γνώστες του θέματος ενημέρωσαν τη Wall Street Journal ότι στις 18 Ιανουαρίου, αξιωματούχοι της Ευρωπαϊκής Επιτροπής είπαν στους εκπροσώπους της Amazon ότι η πρόταση για αγορά της εταιρείας κατασκευής της ηλεκτρικής σκούπας Roomba είναι πιθανό να απορριφθεί.

Πέρυσι, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ξεκίνησε μια εις βάθος έρευνα σχετικά με την προσφορά της Amazon να αγοράσει την εταιρεία με έδρα τη Μασαχουσέτη, υποστηρίζοντας ότι η πιθανή συγχώνευση θα μπορούσε να περιορίσει τον ανταγωνισμό.

Συγκεκριμένα, η Amazon έχασε την προθεσμία της περασμένης εβδομάδας για να υποβάλει τα λεγόμενα διορθωτικά μέτρα για να αντιμετωπίσει τις ανησυχίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης σχετικά με την πιθανή προσφορά εξαγοράς.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v