Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Βρετανικά Ταχυδρομεία: Περικοπές στις παραδόσεις για ψαλίδι £650 εκατ.

Η ρυθμιστική αρχή ερευνά τρόπους ώστε «η Royal Mail να ανταποκρίνεται καλύτερα, εν μέσω μακροπρόθεσμης μείωσης του όγκου των επιστολών και αύξησης του αριθμού των δεμάτων που αποστέλλονται όσο αυξάνονται οι ηλεκτρονικές αγορές».

Βρετανικά Ταχυδρομεία: Περικοπές στις παραδόσεις για ψαλίδι £650 εκατ.

Η Ofcom η ρυθμιστική αρχή ταχυδρομείων εκτιμά ότι η Royal Mail θα μπορούσε να επιτύχει καθαρή εξοικονόμηση κόστους 100-200 εκατομμυρίων λιρών εάν οι παραδόσεις επιστολών μειωνόταν σε πέντε ημέρες. και £400m-£650  εκατ. εάν μειωθεί σε τρεις ημέρες.

Επιπρόσθετα σε έκθεση η Ofcom αναφέρει πως τα Βρετανικά Ταχυδρομεία θα μπορούσαν να εξοικονομήσει έως και 200 εκατ. λίρες σταματώντας τις παραδόσεις του Σαββάτου.

Η Ofcom στο πλαίσιο ανασκόπησης προτείνει διάφορα σενάρια περικοπών για τη Royal Mail με στόχο όπως αναφέρει η έκθεση «να δείξει πώς το μέλλον της υπηρεσίας μπορεί να μεταρρυθμιστεί ώστε να ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες των καταναλωτών, εν μέσω μακροπρόθεσμης μείωσης του όγκου των επιστολών και αύξησης του αριθμού των δεμάτων που αποστέλλονται όσο αυξάνονται οι ηλεκτρονικές αγορές».

Διεξήγαγε έρευνα καταναλωτών και μοντελοποίησε τα οικονομικά της Royal Mail στην ανασκόπηση και θα αναζητήσει απόψεις, όπως αναφέρει ο Guardian, για περαιτέρω ενημέρωση, που θα προγραμματιστεί αργότερα μέσα στο έτος.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v