Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Πυρά Μπάιντεν σε Τραμπ για τη «δεινή θέση» της Ουκρανίας

Μια αποτυχία να στηρίξουμε την Ουκρανία σε αυτή την κρίσιμη στιγμή δεν θα ξεχαστεί ποτέ, διαμήνυσε ο Αμερικανός πρόεδρος. Κάλεσε τα μέλη του Κογκρέσου να δείξουν σθένος και να αντισταθούν στις πολιτικές πιέσεις του Τραμπ.

Πυρά Μπάιντεν σε Τραμπ για τη «δεινή θέση» της Ουκρανίας

Ο Αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν κατηγόρησε τον Ντόναλντ Τραμπ για τη διαφαινόμενη απόρριψη του δικομματικού νομοσχεδίου για τη μετανάστευση, το οποίο περιλαμβάνει και πακέτο στήριξης της Ουκρανίας.

«Όλα δείχνουν ότι αυτό το νομοσχέδιο δεν θα προχωρήσει καν στο βήμα της Γερουσίας. Γιατί; Ο απλός λόγος: Ο Ντόναλντ Τραμπ» τόνισε ο  Μπάιντεν. «Επειδή ο Ντόναλντ Τραμπ πιστεύει ότι είναι κακό για αυτόν πολιτικά» πρόσθεσε. 

Ο Μπάιντεν κάλεσε το Κογκρέσο να «δείξει σθένος» απέναντι στις πολιτικές πιέσεις του Τραμπ, λέγοντας ότι η Ουκρανία έχει βρεθεί σε δεινή θέση.

«Η ιστορία παρακολουθεί. Μια αποτυχία να στηρίξουμε την Ουκρανία σε αυτή την κρίσιμη στιγμή δεν θα ξεχαστεί ποτέ» υπογράμμισε σύμφωνα με το Bloomberg ο Μπάιντεν. «Όποιος στηρίξει αυτό το νομοσχέδιο αντιτάσσεται στον Πούτιν. Όποιος εναντιώνεται στο νομοσχέδιο παίζει το παιχνίδι του» πρόσθεσε.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v