Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

«Ψηφίζει» Μπάιντεν ο Πούτιν, είναι πιο «προβλέψιμος»

Ο Ρώσος πρόεδρος είχε υποστηρίξει δημόσια τον Τραμπ στις εκλογές του 2016. «Είναι παλιού τύπου πολιτικός», δήλωσε για τον Μπάιντεν. Τι είπε για τη διανοητική οξύτητά του.

«Ψηφίζει» Μπάιντεν ο Πούτιν, είναι πιο «προβλέψιμος»

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν επαίνεσε τον Τζο Μπάιντεν ως μια πιο αξιόπιστη εναλλακτική για τη Ρωσία από τον Ντόναλντ Τραμπ, κάνοντας τα πρώτα δημόσια σχόλια για τις αμερικανικές προεδρικές εκλογές.

«Είναι πιο έμπειρος άνθρωπος, είναι προβλέψιμος, είναι ένας παλιού τύπου πολιτικός», είπε ο Ρώσος πρόεδρος για τον Μπάιντεν σε συνέντευξη στην κρατική τηλεόραση, όταν ρωτήθηκε ποιος από τους δύο υποψηφίους θα ήταν καλύτερος για τη Ρωσία, σύμφωνα με βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα το Κρεμλίνο.

Ο Πούτιν, 71 ετών, μίλησε θετικά για τη διανοητική οξύτητα που είχε ο Μπάιντεν στην τελευταία τους συνάντηση, στη Γενεύη, πριν από τρία χρόνια. «Ακόμα και τότε, γινόταν λόγος ότι δεν ήταν ικανός, αλλά δεν είδα κάτι τέτοιο. Ναι, κοίταξε τις σημειώσεις του αλλά κοίταξα κι εγώ τις δικές μου. Δεν ήταν τίποτα».

Οπως θυμίζει το Bloomberg, πριν από οκτώ χρόνια, ο Πούτιν επαίνεσε δημόσια τον τότε υποψήφιο Τραμπ, εν μέσω κατηγοριών ότι το Κρεμλίνο προσπάθησε να παρέμβει στις εκλογές του 2016 υπέρ του. Αυτοί οι ισχυρισμοί επισκίασαν την προεδρία Τραμπ 2017-2021.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v