Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Συγνώμη λάθος: Διπλό μισθό πήραν οι δημοτικοί υπάλληλοι Ζυρίχης!

Τώρα όμως πρέπει να επιστρέψουν τα χρήματα... Οι αξιωματούχοι προσπαθούν να επινοήσουν μια βελτιωμένη διαδικασία ώστε οι 30.000 υπάλληλοι που επηρεάστηκαν να μπορούν εύκολα να τα γυρίσουν πίσω.

Συγνώμη λάθος: Διπλό μισθό πήραν οι δημοτικοί υπάλληλοι Ζυρίχης!

Οι αρχές της Ζυρίχης ζήτησαν συγγνώμη από τους δημοτικούς υπαλλήλους, καθώς μια τεχνική δυσλειτουργία προκάλεσε διπλή καταβολή μηνιαίων μισθών, τους οποίους οι τοπικοί αξιωματούχοι προσπαθούν τώρα να ανακτήσουν.

Περίπου 175 εκατομμύρια φράγκα (200 εκατομμύρια δολάρια) στάλθηκαν κατά λάθος τη Δευτέρα, που ήταν η μέρα πληρωμής του Φεβρουαρίου, σύμφωνα με ανακοίνωση.

Οι εργαζόμενοι δεν μπορούν να κρατήσουν τα χρήματα και οι αξιωματούχοι προσπαθούν να επινοήσουν μια βελτιωμένη διαδικασία ώστε οι 30.000 υπάλληλοι που επηρεάστηκαν να μπορούν εύκολα να τα επιστρέψουν.

Οπως μεταδίδει το Bloombeg, ευθύνεται ένα τεχνικό σφάλμα στην κρατική τράπεζα Zuercher Kantonalbank, η οποία διαχειρίζεται τις μεταφορές μισθών της πόλης. Η ίδια η τράπεζα δήλωσε ότι το σφάλμα προκλήθηκε από ελαττωματικό λογισμικό ενός από τους παρόχους της Swisscom.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v