Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Χρήματα για τον Τραμπ μαζεύει ο δισεκατομμυριούχος Τζον Πόλσον

«Οι πολιτικές του Ντόναλντ Τραμπ για την οικονομία, την ενέργεια, τη μετανάστευση και την εξωτερική πολιτική θα είναι πολύ ωφέλιμες για τη χώρα», δήλωσε ο Τζον Πόλσον.

Χρήματα για τον Τραμπ μαζεύει ο δισεκατομμυριούχος Τζον Πόλσον
Ο δισεκατομμυριούχος Τζον Πόλσον

Ο δισεκατομμυριούχος επενδυτής Τζον Πόλσον θα διοργανώσει στη Φλόριντα μια φιλανθρωπική εκδήλωση για τον Ντόναλντ Τραμπ τον επόμενο μήνα, καθώς ο πρώην πρόεδρος προσπαθεί να συναγωνιστεί τη χρηματοδότηση που έχει ο Τζο Μπάιντεν και να πληρώσει όλο και περισσότερες δικαστικές αποφάσεις.

Οπως μεταδίδουν οι Financial Times, μαζί με τον Πόλσον θα προεδρεύσουν στην εκδήλωση ο Ρόμπερτ Μπίγκελοου, ο επενδυτής ακινήτων που ήταν ο μεγαλύτερος χορηγός της προεδρικής εκστρατείας του κυβερνήτη της Φλόριντα Ρον ΝτεΣάντις, και ο βαρόνος του σχιστόλιθου Χάρολντ Χαμ, ο οποίος είχε καλέσει τον Τραμπ να εγκαταλείψει την υποψηφιότητά του για τον Λευκό Οίκο.

Ο κατάλογος των 38 συμπροέδρων περιλαμβάνει ανθρώπους που υπηρέτησαν στο υπουργικό συμβούλιο του Τραμπ, τον πρώην πρεσβευτή στο Ηνωμένο Βασίλειο Γούντι Τζόνσον και δισεκατομμυριούχους από το Λας Βέγκας έως τη Νέα Υόρκη, δείχνοντας ότι ο πρώην πρόεδρος έχει κερδίσει πίσω ορισμένους κορυφαίους Ρεπουμπλικάνους χρηματοδότες παρά τις ποινικές κατηγορίες που αντιμετωπίζει.

«Είμαι στην ευχάριστη θέση να στηρίξω τον πρόεδρο Τραμπ στις προσπάθειες επανεκλογής του», ανέφερε ο Πόλσον σε δήλωσή του. «Οι πολιτικές του για την οικονομία, την ενέργεια, τη μετανάστευση και την εξωτερική πολιτική θα είναι πολύ ωφέλιμες για τη χώρα».

Η εκδήλωση στο Παλμ Μπιτς στις 6 Απριλίου θα πραγματοποιηθεί μόλις λίγες εβδομάδες αφότου ο Τραμπ συνέτριψε τους αντιπάλους του, συμπεριλαμβανομένων των ΝτεΣάντις και Νίκι Χέιλι, στην προκριματική κούρσα των Ρεπουμπλικανών για να γίνει ο προεδρικός υποψήφιος του κόμματος -και κάλεσε τους χορηγούς που υποστήριζαν άλλους υποψηφίους να ενωθούν πίσω από την εκστρατεία του.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v