ΗΠΑ: Με υπογραφή Μπάιντεν ο νέος προϋπολογισμός των $1,2 τρισ.

Προεδρική επικύρωση λίγες ώρες μετά την υπερψήφιση του προϋπολογισμού 2024 από το Κογκρέσο, που έβαλε τέλος σε μήνες εντάσεων υπό την απειλή shutdown. Τον Σεπτέμβριο το επόμενο επεισόδιο.

ΗΠΑ: Με υπογραφή Μπάιντεν ο νέος προϋπολογισμός των $1,2 τρισ.

Ο πρόεδρος Τζο Μπάιντεν υπέγραψε το νομοσχέδιο που επιτρέπει τη χρηματοδότηση του αμερικανικού κράτους μέχρι τον Σεπτέμβριο, λίγες ώρες μετά την επικύρωσή του από το Κογκρέσο, βάζοντας τέλος σε μήνες εντάσεων σε σχέση με τον προϋπολογισμό του 2024.

Το νομοσχέδιο προϋπολογισμού 1,2 τρισεκατομμυρίων δολαρίων θα διατηρήσει τη χρηματοδότηση της ομοσπονδιακής κυβέρνησης κατά τη διάρκεια ενός οικονομικού έτους που ξεκίνησε πριν από έξι μήνες και θα αποτρέψει τη μερική αναστολή λειτουργίας των ομοσπονδιακών υπηρεσιών ("shutdown"), σύμφωνα με δήλωση που έδωσε στη δημοσιότητα ο Λευκός Οίκος.

"Αυτό το δικομματικό νομοσχέδιο χρηματοδότησης που μόλις υπέγραψα επιτρέπει στην κυβέρνηση να συνεχίσει να διοικεί, να επενδύει στον αμερικανικό λαό και να ενισχύει την οικονομία και την εθνική μας ασφάλεια", χαιρετίζει ο πρόεδρος Μπάιντεν στη δήλωση.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v