Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Στην Ισπανία ο Μαργαρίτης Σχοινάς για την κυβερνοασφάλεια

Η σημασία των δεξιοτήτων κυβερνοασφάλειας. Ομιλία στην εναρκτήρια τελετή του Erasmus Generation Meeting που φέτος εστιάζει στις διεθνείς ευκαιρίες για τη νεολαία και στη συμμετοχή των νέων στον δημοκρατικό βίο ενόψει των ευρωπαϊκών εκλογών.

Στην Ισπανία ο Μαργαρίτης Σχοινάς για την κυβερνοασφάλεια

Την Τετάρτη ο Αντιπρόεδρος για την Προώθηση του Ευρωπαϊκού Τρόπου Ζωής μας Μαργαρίτης Σχοινάς, θα βρίσκεται στη Μάλαγα της Ισπανίας, όπου θα επισκεφθεί το Κέντρο Κυβερνοασφάλειας της Ανδαλουσίας και το Κέντρο Τεχνολογίας Ασφαλείας της Google.

Σκοπός της επίσκεψης είναι να γίνει ανταλλαγή απόψεων σχετικά με το έργο της ΕΕ για την κυβερνοασφάλεια και να τονιστεί η σημασία των δεξιοτήτων κυβερνοασφάλειας. Ο Αντιπρόεδρος κ. Σχοινάς θα συναντηθεί επίσης με τον Δήμαρχο της Μάλαγα Φρανθίσκο ντε λα Τόρε.

Την Πέμπτη, ο κ. Σχοινάς θα βρίσκεται στη Σεβίλλη για πρόγευμα εργασίας με διαμορφωτές της κοινής γνώμης, το οποίο διοργανώνει ο όμιλος Grupo Joly Media, όπου θα παραστεί και ο Πρόεδρος της περιφερειακής κυβέρνησης της Ανδαλουσίας Χουάν Μανουέλ Μορένο.

Αργότερα την ίδια ημέρα, ο Αντιπρόεδρος κ. Σχοινάς θα εκφωνήσει κεντρική ομιλία στην εναρκτήρια τελετή του Erasmus Generation Meeting, της μεγαλύτερης φοιτητικής συνάντησης στην Ευρώπη. Η φετινή διοργάνωση εστιάζει στις διεθνείς ευκαιρίες για τη νεολαία και στη συμμετοχή των νέων στον δημοκρατικό βίο ενόψει των ευρωπαϊκών εκλογών.

Ο Αντιπρόεδρος θα συναντηθεί επίσης με εκπροσώπους του Κοινού Κέντρου Ερευνών της Επιτροπής και με ενδιαφερόμενους φορείς, με τους οποίους θα ανταλλάξει απόψεις σχετικά με την εκπαίδευση και τις δεξιότητες.

Τέλος, σε συνάντησή του με τον Δήμαρχο της Σεβίλλης Χοσέ Λουίς Σανθ Ρουίθ, ο κ. Σχοινάς θα αποκαλύψει το σήμα αποστολής της ΕΕ για κλιματικά ουδέτερες και έξυπνες πόλεις, το οποίο η Επιτροπή απένειμε στη Σεβίλλη στις 21 Μαρτίου 2024.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v