Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Δωρεάν εργαλεία AI για επεξεργασία φωτογραφιών από τη Google

Το Magic Editor, το Photo Unblur, το Magic Eraser και άλλες βελτιωμένες λειτουργίες επεξεργασίας έρχονται σε όλους τους χρήστες του Google Photos, χωρίς να απαιτείται συνδρομή.

Δωρεάν εργαλεία AI για επεξεργασία φωτογραφιών από τη Google

Την απόφασή της να διαθέσει ελεύθερα σε όλους τους χρήστες του Google Photos από τις 15 Μαΐου διάφορα προηγμένα εργαλεία επεξεργασίας φωτογραφιών που βασίζονται στην τεχνητή νοημοσύνη (AI), ανακοίνωσε η Google σε blog της.

Η κίνηση αυτή σηματοδοτεί μια σημαντική επέκταση των δυνατοτήτων επεξεργασίας με AI, όπως το Magic Editor, το Magic Eraser, το Photo Unblur και το Portrait Light, που προηγουμένως ήταν αποκλειστικά για τους χρήστες τηλεφώνων Pixel και τους συνδρομητές του Google One.

Η ενσωμάτωση αυτών των λειτουργιών στο Google Photos στοχεύει στη βελτίωση της εμπειρίας του χρήστη, προσφέροντας εργαλεία όπως το Magic Eraser για την αφαίρεση ανεπιθύμητων αντικειμένων, το Photo Unblur για την όξυνση των εικόνων και το Portrait Light για την προσαρμογή του φωτισμού μιας φωτογραφίας. Η ανακοίνωση της Google τόνισε επίσης την επέκταση αυτών των δυνατοτήτων στα tablet Pixel.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v