Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

EasyJet: Συνεχίζεται η ταξιδιωτική έκρηξη

Υψηλότερες οι τιμές εισιτηρίων από πέρυσι. Η αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους δήλωσε ότι οι κρατήσεις για το καλοκαίρι στο βόρειο ημισφαίριο "συνεχίζουν να αναπτύσσονται καλά".

EasyJet: Συνεχίζεται η ταξιδιωτική έκρηξη

Η EasyJet προέβλεψε ότι η ταξιδιωτική έκρηξη θα συνεχιστεί αυτό το καλοκαίρι, αφού μείωσε τις ζημίες του χειμώνα, παρά το πλήγμα από τη σύγκρουση στη Μέση Ανατολή.

Η αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους δήλωσε ότι οι κρατήσεις για το καλοκαίρι στο βόρειο ημισφαίριο "συνεχίζουν να αναπτύσσονται καλά" και ότι οι τιμές των εισιτηρίων είναι επί του παρόντος υψηλότερες από πέρυσι.

Οπως μεταδίδουν οι Financial Times, προέβλεψε ζημίες προ φόρων μεταξύ 340 και 360 εκατ. στερλινών για το εξάμηνο που λήγει τον Μάρτιο, μειωμένες κατά 50 εκατ. στερλίνες σε σχέση με το προηγούμενο έτος.

Η EasyJet δήλωσε ότι το ξέσπασμα της σύγκρουσης στη Μέση Ανατολή πέρυσι είχε οδηγήσει σε πλήγμα 40 εκατ. λιρών στις κρατήσεις το τελευταίο τρίμηνο του 2023 και ότι οι πτήσεις της προς το Ισραήλ είχαν ανασταλεί για το καλοκαίρι, με τη χωρητικότητα αυτή να αναδιατάσσεται σε όλο το δίκτυό της.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v