Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Σε κλοιό πιέσεων τα κρυπτονομίσματα, υποχωρεί 2% το Βitcoin

Στις 62.500 δολάρια η τιμή του Βitcoin, εν μέσω ευρύτερων πιέσεων στην αγορά κρυπτονομισμάτων. Βουτάει 4,5% το ethereum.

Σε κλοιό πιέσεων τα κρυπτονομίσματα, υποχωρεί 2% το Βitcoin

Χαμηλότερα κινούνται τη Δευτέρα το Βitcoin και άλλα κρυπτονομίσματα, με την αγορά να δείχνει ευάλωτη σε περαιτέρω πιέσεις. 

Η τιμή του Βitcoin έχει υποχωρήσει 2% τις τελευταίες 24 ώρες, στις 62.500 δολάρια.

Βουτιά 4,5% πραγματοποιεί το ethereum στις 3.154 δολάρια. 

Κατά τη διάρκεια της σημερινής συνεδρίασης, το μεγαλύτερο κρυπτονόμισμα υποχώρησε και κάτω από το επίπεδο των 62.000 δολαρίων. 

To Βitcoin παραμένει αρκετά χαμηλότερα από το υψηλό των 74.000 δολαρίων που έπιασε στα μέσα Μαρτίου. 

Όπως αναφέρει το Barron's, η τιμή του Βitcoin διαπραγματεύεται αρκετά κάτω από τον κινητό μέσο όρο των τελευταίων 50 ημερών που βρίσκεται κοντά στις 67.000 δολάρια. 

«Η υποχώρηση του Βitcoin συνεχίζεται, με το επόμενο τεστ να είναι οι 60.000 δολάρια»μ ανέφερε ο Άλεξ Κουπτσίκεβιτς, αναλυτής στην FxPro. «Η ικανότητα προσέλκυσης νέων αγοραστών, όπως συνέβη από τις αρχές Μαρτίου, θα αναζωογονήσει όλη την αγορά των κρυπτονομισμάτων», πρόσθεσε. Ωστόσο, εκτίμησε ότι στην παρούσα φάση, κυρίαρχο στοιχείο είναι οι πωλήσεις και είναι πιθανότερο να υπάρξει πτώση στις 52.000 με 55.000 δολάρια παρά η παραμονή πάνω από τις 60.000 δολάρια. 

Η αγορά των κρυπτονομισμάτων θα επηρεαστεί, σύμφωνα με το Barron's, και από τις εξελίξεις στο μέτωπο των αποτελεσμάτων τριμήνου των εισηγμένων εταιρειών της Wall Street, τη συνεδρίαση της Fed για τα επιτόκια και την έκθεση για την απασχόληση τον Απρίλιο.


ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v