Βούτηξαν 25% οι πωλήσεις της Gucci, βουτά και η μετοχή

Οι πωλήσεις της Gucci υποχώρησαν κατά 25% το πρώτο τρίμηνο, στο 1,57 δισ. ευρώ, καθώς η προσπάθεια ανάκαμψης της μάρκας παραμένει σε εξέλιξη.

Βούτηξαν 25% οι πωλήσεις της Gucci, βουτά και η μετοχή

Αρνητικά κινούνται οι μετοχές της Kering, αφού ο γαλλικός όμιλος ειδών πολυτελείας ανακοίνωσε χαμηλότερες του αναμενόμενου πωλήσεις πρώτου τριμήνου και επισήμανε περαιτέρω μακροοικονομικές αντιξοότητες στο μέλλον.

Οπως μεταδίδει το CNBC, τα έσοδα του γίγαντα της μόδας υποχώρησαν κατά 14% σε ετήσια βάση το πρώτο τρίμηνο στα 3,9 δισ. ευρώ, κάτω από τα 4,01 δισ. ευρώ που προέβλεπαν οι αναλυτές της LSEG.

Οι πωλήσεις της Gucci, οι οποίες αποτελούν σχεδόν το ήμισυ των συνολικών εσόδων του ομίλου, υποχώρησαν κατά 25% σε συγκρίσιμη βάση στο 1,57 δισ. ευρώ, καθώς η προσπάθεια ανάκαμψης της μάρκας παραμένει σε εξέλιξη.

Οι μετοχές της Kering υποχωρούν 5,1%, μετά την αρχική διακοπή της διαπραγμάτευσης της μετοχής στο άνοιγμα της αγοράς.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v