Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Γερμανία: Επιζήμιοι για όλους οι δασμοί Τραμπ

Οι δασμοί 30% που απειλεί να επιβάλει ο Ντόναλντ Τραμπ σε ευρωπαϊκά προϊόντα θα πλήξουν σοβαρά τόσο την Ευρώπη όσο και τις ΗΠΑ, προειδοποιεί η Γερμανίδα υπουργός Οικονομίας. Ζητά άμεση και ρεαλιστική λύση μέσω διαπραγματεύσεων.

Γερμανία: Επιζήμιοι για όλους οι δασμοί Τραμπ

Οι απειλούμενοι δασμοί 30% του Αμερικανού Προέδρου Ντόναλντ Τραμπ στα ευρωπαϊκά προϊόντα θα ήταν επιζήμιοι για την Ευρώπη και τις Ηνωμένες Πολιτείες, δήλωσε η υπουργός Οικονομίας της Γερμανίας Κατερίνα Ράιχε, ζητώντας μια ρεαλιστική λύση στον κλιμακούμενο εμπορικό πόλεμο.

«Οι δασμοί θα έπλητταν σκληρά τις ευρωπαϊκές εξαγωγικές εταιρείες. Ταυτόχρονα, θα είχαν επίσης ισχυρό αντίκτυπο στην οικονομία και τους καταναλωτές στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού», τόνισε σύμφωνα με το Reuters.

«Πρέπει να επιτευχθεί γρήγορα ένα ρεαλιστικό αποτέλεσμα από τις διαπραγματεύσεις», πρόσθεσε.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v
Απόρρητο