Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ξαναρχίζει την άντληση πετρελαίου η Βενεζουέλα

Ανοίγουν πηγάδια που έκλεισε το αμερικανικό εμπάργκο. Οι εξαγωγές αργού πετρελαίου επανεκκινούν. Δύο αποστολές φορτίων αναχώρησαν χθες Δευτέρα.

Ξαναρχίζει την άντληση πετρελαίου η Βενεζουέλα

Η κρατική πετρελαϊκή εταιρεία της Βενεζουέλας άρχισε να ανοίγει ξανά ορισμένα από τα πηγάδια άντλησης πετρελαίου που είχε κλείσει η ίδια και οι εταίροι της στην κοινοπραξία εν μέσω αυστηρού εμπάργκο των ΗΠΑ, καθώς οι εξαγωγές αργού πετρελαίου ξαναρχίζουν και δύο αποστολές φορτίων αναχώρησαν χθες Δευτέρα, ανέφεραν στο Ρόιτερς τρεις πηγές κοντά στις δραστηριότητες.

Οι εξαγωγές πετρελαίου της χώρας, που είναι μέλος του ΟΠΕΚ, είχαν παραμείνει σχεδόν σε στασιμότητα από τον Δεκέμβριο, καθώς μόνο η αμερικανική Chevron εξήγαγε αργό πετρέλαιο από τις κοινοπραξίες της βάσει άδειας των ΗΠΑ, αφήνοντας εκατομμύρια βαρέλια μέσα σε χερσαίες δεξαμενές και πλοία.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v
Απόρρητο