Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Δεν θα συμμετάσχει το Βατικανό στο Συμβούλιο Ειρήνης για τη Γάζα

«Υπάρχουν σημεία που δημιουργούν κάποιο προβληματισμό», δήλωσε ο πρωθυπουργός της Αγίας Έδρας, καρδινάλιος Πιέτρο Παρολίν, Η Ιταλία θα πάρει μέρος ως «παρατηρητής».

Δεν θα συμμετάσχει το Βατικανό στο Συμβούλιο Ειρήνης για τη Γάζα

«Το Βατικανό δεν θα συμμετάσχει στο Συμβούλιο Ειρήνης για τη Γάζα. Καταγράφουμε ότι η Ιταλία θα πάρει μέρος ως παρατηρητής», δήλωσε ο πρωθυπουργός της Αγίας Έδρας καρδινάλιος Πιέτρο Παρολίν.

«Υπάρχουν σημεία που δημιουργούν κάποιο προβληματισμό και για τα οποία θα χρειάζονταν κάποιες εξηγήσεις. Είναι σημαντικό το ότι επιχειρείται να δοθεί μια απάντηση, αλλά υπάρχουν κρίσιμα σημεία, για τα οποία πρέπει να βρεθεί κάποια λύση», πρόσθεσε ο καρδινάλιος Παρολίν.

Ο πρωθυπουργός της Αγίας Έδρας, τέλος, μιλώντας στους δημοσιογράφους, εξήγησε ότι μία από τις σχετικές ανησυχίες είναι ότι σε διεθνές επίπεδο είναι κυρίως ο ΟΗΕ αυτός ο οποίος χειρίζεται τις κρίσεις αυτές.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v
Απόρρητο