Φιντάν: Πιθανή μια νέα γενοκτονία από Νετανιάχου στον Λίβανο

«Φοβόμαστε ότι ο Νετανιάχου ενδέχεται να κινηθεί προς μια νέα γενοκτονία, με το πρόσχημα της καταπολέμησης της Χεζμπολάχ», δήλωσε ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών, προτρέποντας τη διεθνή κοινότητα να «λάβει άμεσα μέτρα».

Φιντάν: Πιθανή μια νέα γενοκτονία από Νετανιάχου στον Λίβανο
Ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών Χακάν Φιντάν

Η Άγκυρα εξέφρασε φόβους ότι ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου, με τους βομβαρδισμούς του στον Λίβανο, ενδέχεται να διαπράξει «μια νέα γενοκτονία» με το πρόσχημα του πολέμου κατά της Χεζμπολάχ

«Ειλικρινά φοβόμαστε ότι ο Νετανιάχου ενδέχεται να κινηθεί προς μια νέα γενοκτονία, με το πρόσχημα της καταπολέμησης της Χεζμπολάχ», δήλωσε ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών Χακάν Φιντάν, προτρέποντας τη διεθνή κοινότητα να «λάβει άμεσα μέτρα».

Παράλληλα ο Τούρκος ΥΠΕΞ δήλωσε ότι το Ιράν αρνήθηκε οποιαδήποτε ευθύνη για πυραύλους που εκτοξεύτηκαν από το Ιράν προς την Τουρκία, τονίζοντας ότι η Άγκυρα συζητά τις αντιφάσεις μεταξύ των ισχυρισμών της Τεχεράνης και των διαθέσιμων τεχνικών δεδομένων σχετικά με τις εκτοξεύσεις.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v
Απόρρητο