Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ιρανικά ΜΜΕ: Αναχώρησε για την Τεχεράνη ο στρατάρχης του Πακιστάν

Ο Ασίμ Μουνίρ θα συναντηθεί με ανώτερους Ιρανούς αξιωματούχους, σύμφωνα με ιρανικά κρατικά μέσα ενημέρωσης.

Ιρανικά ΜΜΕ: Αναχώρησε για την Τεχεράνη ο στρατάρχης του Πακιστάν

Ο αρχηγός των ενόπλων δυνάμεων του Πακιστάν Ασίμ Μουνίρ, βασικός μεσολαβητής στις συνομιλίες μεταξύ ΗΠΑ και Ιράν για τον τερματισμό του πολέμου, αναχώρησε για την Τεχεράνη, σύμφωνα με ιρανικά κρατικά μέσα ενημέρωσης, τα οποία επικαλούνται ανώτερη διπλωματική πηγή στο Πακιστάν.

Ο Μουνίρ θα συναντηθεί με ανώτερους Ιρανούς αξιωματούχους, ενώ ο υπουργός Εσωτερικών του Πακιστάν συνεχίζει για τρίτη ημέρα τις συνομιλίες στην Τεχεράνη, σύμφωνα με το Islamic Republic News Agency (IRNA).

Ο Μουνίρ αναμενόταν να συναντηθεί με τον υπουργό Εξωτερικών του Ιράν Αμπάς Αραγτσί την Πέμπτη, όμως το ταξίδι αναβλήθηκε.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v
Απόρρητο