Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Τζακ-ποτ €95 εκατ. "ξεσηκώνει" την Ιταλία

Χιλιάδες Ιταλοί "σηκώνουν" τις αποταμιεύσεις τους και επενδύουν στη θεά Τύχη που μοιράζει 95 εκατ. ευρώ σε τζακ-ποτ του SuperEnalotto.

Τζακ-ποτ €95 εκατ. ξεσηκώνει την Ιταλία
"Φρενίτιδα" έχει προκαλέσει στην Ιταλία το πρωτοφανές τζακ-ποτ που μοιράζει 95 εκατ. ευρώ σε αυτή την κλήρωση, καθώς από τον Απρίλιο δεν έχει βρεθεί νικητής και το έπαθλο διογκώνεται σταδιακά από τότε.

Η κύρια οργάνωση των δικαιωμάτων των καταναλωτών της Ιταλίας προσέφυγε, μάλιστα, νομικά, ζητώντας να κατασχεθούν τα κέρδη της εθνικής λοταρίας, γιατί πλέον έχει προκληθεί πυρετός τζόγου στη χώρα.

Από τον Απρίλιο δεν έχει βρεθεί κανένας νικητής για τον πρώτο λαχνό της κλήρωσης του SuperEnalotto και τα κέρδη συσσωρεύονται και ανέρχονται πλέον στα 95 εκατ. ευρώ.

Οι κληρώσεις γίνονται τρεις φορές την εβδομάδα και όλο και περισσότεροι άνθρωποι, Ιταλοί και ξένοι, σπεύδουν να παίξουν στο πρωτοφανές αυτό λαχείο. Εκατό εκατομμύρια δελτία παίχτηκαν μόνο το τελευταίο σαββατοκύριακο.

Ο σύνδεσμος καταναλωτών Codacons κατέθεσε προσφυγή ζητώντας να κατασχεθεί το έπαθλο, αφού είναι πολύ υψηλό και δημιουργεί επικίνδυνες καταστάσεις.

Έχουν καταγραφεί πολλές περιπτώσεις ανθρώπων που σήκωσαν τις αποταμιεύσεις τους και τις επενδύουν στη θεά Τύχη, αναφέρει η οργάνωση.

Οι πιθανότητες να κερδίσει κάποιος το τζακ-ποτ υπολογίζονται στη μία προς 600 εκατομμύρια.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v