Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Στην GTECH η λοταρία της Ν. Υόρκης

Τη λοταρία της Ν. Υόρκης αναλαμβάνει για την επόμενη επταετία η GTECH Corp., καθώς κατόρθωσε να νικήσει τους ανταγωνιστές της (Intralot/Sci Games) στον διαγωνισμό που πραγματοποιήθηκε.

Στην GTECH η λοταρία της Ν. Υόρκης
Τη λοταρία της Ν. Υόρκης αναλαμβάνει για την επόμενη επταετία η GTECH Corp. (θυγατρική της ιταλικής Lottomatica), καθώς κατόρθωσε να νικήσει τους ανταγωνιστές της (Intralot - Sci Games) στον διαγωνισμό που πραγματοποιήθηκε.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι πρόκειται για την πλέον κερδοφόρα λοταρία των ΗΠΑ και την έβδομη μεγαλύτερη σε παγκόσμιο επίπεδο, με τις πωλήσεις της το 2008 να έχουν διαμορφωθεί στα 7,5 δισ. δολάρια!

Βάσει του συμβολαίου, η GTECH αναλαμβάνει τη διαχείριση της λοταρίας την 1η Μαρτίου 2010, η οποία μπορεί να επεκταθεί -πέραν της αρχικής επταετίας- κατά τρία χρόνια.

Η νέα συμφωνία θα μειώσει το κόστος λειτουργίας της λοταρίας κατά 31 εκατ. δολάρια σε ετήσια βάση, με αποτέλεσμα αυτό να διαμορφωθεί στα 73 εκατ. δολάρια. Σύμφωνα, δε, με εκτίμηση της ίδια της New York Lottery, η συνολική αξία της συμφωνίας της με την GTECH φτάνει στα 550 εκατ. δολάρια.

Η νέα συμφωνία θα επιτρέψει στη New York Lottery να χρησιμοποιήσει νέα περισσότερο προηγμένη τεχνολογία, η οποία θα είναι ταχύτερη και κυρίως ευκολότερη στη χρήση από τους καταναλωτές.

Παράλληλα, η GTECH θα καταβάλει το σύνολο των κεφαλαίων που είναι απαραίτητα για την αγορά και τοποθέτηση νέου εξοπλισμου. 

Ο επικεφαλής της New York Lottery, κ. Gordon Medenica, τόνισε: "Η λοταρία είναι μία επιχείρηση που λειτουργεί 24 ώρες την ημέρα, επτά ημέρες την εβδομάδα. Διαχειριζόμαστε περί των 5,5 δισ. συναλλαγών σε ετήσια βάση, οι οποίες θα πρέπει να είναι απόλυτα ασφαλείς και ορθές. Το σύστημά μας θα πρέπει να είναι το καλύτερο. Διαχειριζόμαστε κατά μέσο όρο πωλήσεις ύψους 20 εκατ. δολαρίων ημερησίως και το κόστος κάποιας βλάβης στο σύστημα θα ήταν εντυπωσιακό".

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της GTECH, κ. Jaymin B. Patel, τόνισε σε δηλώσεις του: "Μας τιμά το ότι έχουμε την ισχυρότερη λοταρία της Β. Αμερικής και μία από τις πλέον αξιόπιστες σε παγκόσμιο επίπεδο, τη New York Lottery. Οι λοταρίες όλης της υφηλίου αντιμετωπίζουν τη New York Lottery ως το μοντέλο στο οποίο βασίζουν τη λειτουργία τους".

Να σημειωθεί οτι η GTECH παρέχει υπηρεσίες λοταρίας στη Ν.Υόρκη συνεχώς από το 1986.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v