Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Κύπρος: Κανένας αντίκτυπος από αύξηση σε €23 δισ.

Η αύξηση στις ανάγκες χρηματοδότησης της κυπριακής οικονομίας στα €23 δισ. από €17 δισ. δεν θα οδηγήσει σε επιπρόσθετες απώλειες για τους καταθέτες, δήλωσε την Παρασκευή εκπρόσωπος της κυπριακής κυβέρνησης.

Κύπρος: Κανένας αντίκτυπος από αύξηση σε €23 δισ.
Η αύξηση στις ανάγκες χρηματοδότησης της κυπριακής οικονομίας στα €23 δισ. από €17 δισ. δεν θα οδηγήσει σε επιπρόσθετες απώλειες για τους καταθέτες, δήλωσε την Παρασκευή εκπρόσωπος της κυπριακής κυβέρνησης, Χρήστος Στυλιανίδης.

"H αύξηση αυτή δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση ότι σχεδιάζεται νέα ανακεφαλαιοποίηση για τις τράπεζες ή επιπρόσθετα βάρη για τους καταθέτες" ανέφερε ο κ. Στυλιανίδης.

Όπως μεταδίδει το Reuters, ο ίδιος ανέφερε ότι η ταχύτατη επιδείνωση του τραπεζικού τομέα και των δημόσιων οικονομικών οδήγησαν στην άνοδο των χρηματοδοτικών αναγκών από τον Νοέμβριο.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v
Απόρρητο